Donald Trump și Angela Merkel

Trump o atacă pe Merkel și susține pozițiile CSU și AfD

213
(reînnoit 17:04 19.06.2018)
Președintele SUA, Donald Trump, atacă politica migraționistă a actualului guvern din Germania și susține indirect pozițiile forțelor anti-imigrație.

BUCUREȘTI, 19 iun — Sputnik. Donald Trump atacă pe Twitter politica migraționistă a cancelarului Germaniei, Angela Merkel, susținând pozițiile forțelor politice germane care se opun imigrației ilegale.

Președintele menționează și conflictul apărut între tradiționalii parteneri politici — CDU și CSU, din cauza reformelor în domeniul politicii de azil a guvernului.

"Oamenii din Germania se întorc împotriva conducerii lor, în timp ce migraţia zguduie coaliţia deja fragilă de la Berlin. Criminalitatea din Germania este ridicată. Mare greşeală făcută peste tot în Europa permiţând intrarea a milioane de persoane care le-au schimbat atât de puternic şi de violent cultura!", a scris Trump.

​Ieri, conducerea CSU a adoptat, în unanimitate, înaintarea unui ultimatum șefului guvernului german în ceea ce privește politica migraționistă. Potrivit documentului, Merkel are la dispoziție două săptămâni pentru identificarea unei soluții la nivel european în ceea ce privește refugiații.

În cele din urmă, Merkel a declarat că Uniunea Creștin-Democrată (CDU) va susține inițiativa Ministrului Afacerilor Interne, Horst Seehofer, de elaborare a unui plan general cu privire la politica de azi, însă nu dorește adoptarea unor inițiative fără o coordonare prealabilă.

213
Tagurile:
refugiați, imigranți, Twitter, AfD, CSU, Angela Merkel, Donald Trump, SUA, Germania
Тема:
Criza refugiaților (77)
Tematic
Trump a dat start unei “perestroika” în UE: sfârșitul liberalismului european
Merkel a primit un ultimatum din partea CSU. Ce decizie a luat cancelarul
Merkel: SUA distrug ordinea mondială existentă, UE să adopte o poziție mai fermă

Загрузка...