German Chancellor and chairwomen of the Christian Democratic Union (CDU) Angela Merkel addresses a news conference in Berlin, Germany, September 19, 2016.

Merkel a primit un ultimatum din partea CSU. Ce decizie a luat cancelarul

294
(reînnoit 17:04 18.06.2018)
Merkel susține inițiativa ministrului de Interne, Horst Seehofer, de elaborare a unui plan general cu privire la politica de azil, după ce conducerea CSU a înaintat un ultimatum cancelarului german.

BUCUREȘTI, 18 iun — Sputnik. Merkel a declarat că Uniunea Creștin-Democrată (CDU) va susține inițiativa Ministrului Afacerilor Interne, Horst Seehofer, de elaborare a unui plan general cu privire la politica de azi, însă nu dorește adoptarea unor inițiative fără o coordonare prealabilă.

Decizia cancelarului vine în contextul în care conducerea Uniunii Social-Creștine (CSU), aliatul tradițional al CDU, a adoptat luni, în unanimitate, înaintarea unui ultimatum șefului guvernului german în ceea ce privește politica migraționistă. Potrivit documentului, Merkel are la dispoziție două săptămâni pentru identificarea unei soluții la nivel european în ceea ce privește refugiații.

În cazul în care Merkel nu va reușit să propună o soluție în decurs a două săptămâni, interdicția de intrare a refugiaților ilegali, înregistrați în alte țări, va intra în vigoare.

294
Tagurile:
ministrul afacerilor interne, imigranți, Cancelar, Criza refugiaților, CSU, CDU, Horst Seehofer, Angela Merkel, Germania
Тема:
Criza refugiaților (80)
Tematic
Merkel: SUA distrug ordinea mondială existentă, UE să adopte o poziție mai fermă
Merkel pledează pentru un dialog cu Rusia
Trandafirii lui Putin pentru Angela Merkel: Ipoteza ocultă și contraargumentul
Presa germană: buchetul oferit de Putin lui Merkel – o jignire
Merkel, acționată în judecată. Se dorește demiterea ei
Merkel a menționat rolul Rusiei în interesele strategice ale Germaniei
Putin a întâmpinat-o pe Merkel cu un buchet de flori
Merkel a anunțat despre ce va discuta astăzi cu Putin
Fost șef de stat: "Merkel pune presiune pe Iohannis într-un mare scandal!"

Загрузка...