Negocierile prind Brexit, imagine simbol

Negocierile privind Brexit: ”Una din cele mai mari trădări din istoria țării”

439
(reînnoit 19:02 16.06.2018)
Negocierile dintre Uniunea Europeană și Regatul Unit privind condițiile Brexit patinează, în timp ce opinia publică britanică este tot mai pesimistă cu privire la consecințele pe care le va avea ieșirea din UE pentru această țară.

BUCUREȘTI, 16 iun — Sputnik. Membrii Parlamentului britanic și lorzii se întrebuințează pentru a ignora voința poporului și pentru a forța țara să rămână în interiorul Uniunii Europene, a declarat, într-un interviu pentru Sputnik, Bill Etheridge, membru al Partidului pentru Independența Regatului Unit (UKIP) și deputat în Parlamentul European. 

"Cred că Brexit nu mai înseamnă independență. […] Orice model pe care l-am urma nu este o independență totală. În primul rând, nu este ceea ce au cerut oamenii. Și apoi, într-o anumită măsură, aceasta le permite statelor străine să ne controleze", a spus interlocutorul agenției.

El a adăugat că partea pro-europeană a parlamentului britanic se va concentra și se va simți capabilă să intimideze și să manipuleze un prim-ministru slab și timid pentru scopurile sale.

"La rândul lor, negociatorii Uniunii Europene nu vor renunța pentru că știu să blocheze guvernul britanic”, a spus Etheridge.

 El crede că britanicii vor începe să protesteze pentru a-și face vocea auzită.

”În opinia mea, una dintre cele mai mari trădări din istoria țării ne este asigurată", conchide deputatul în Parlamentul European.

439
Tagurile:
trădare, pregătire, negocieri, Brexit, UKIP, Bill Etheridge, Marea Britanie
Тема:
Brexit. Marea Britanie a ieșit din UE (644)
Tematic
Victorie pentru Brexit: vot crucial privind retragerea din UE, schimbare de situaţie
Brexit. Studiu al Guvernului: „scenariu apocaliptic" pentru Marea Britanie
Soros se întoarce la politica britanică - susține un al doilea referendum pentru BREXIT
Avertizare: Anularea datei stabilite pentru Brexit, inversarea rezultatului referendumului

Загрузка...