Poliția germană

Tulburător! „Ar trebui ardă în iad". Poliția germană - cazul fetei ucise de imigrant

910
(reînnoit 16:30 15.06.2018)
Uciderea și violarea, în Germania, a unei adolescente și alte crime comise de imigranţi trezesc furia și indignarea cetățenilor. Reprezentanți ai Poliției federale au vorbit, într-un interviu pentru Sputnik, despre aceste cazuri cutremurătoare și despre măsurile ce trebuie luate.

BUCUREŞTI, 15 iun — Sputnik, Doina Crainic. Rainer Wendt, șeful principalului sindicat al politiştilor germani (DPolG), și Jörg Radek, reprezentantul unei alte uniuni a poliției (GdP), au vorbit, într-un interviu pentru Sputnik Germania despre ceea ce cred cu privire la uciderea și violarea, de către migranți, a femeilor din Germania.

„Susanna (adolescenta moldoveancă ucisă recent, n. red.) este moartă. Nu este numai tristețe și uimire, ci și furie și indignare", a scris Rainer Wendt pe Facebook, adăugând că este îngrijorat cu privire la viitorul țării sale.

„Ce se va alege din țara noastră dacă permitem unor oameni să vină, să comită multe crime, chiar crime teribile, și totuşi să se mişte liber, evident, gata să lovească din nou în orice moment… Ce se va alege din democrația noastră dacă cei aleși persistă în a ignora voința celor care le-au dat puterea?… și mă gândesc și la criminali. Îi voi vedea cu adevărat supuşi judecăţii într-o instanţă? Cu un rânjet pe față pentru victimă și dispreț pentru țara noastră? ar trebui să ardă în iad, asta vreau", a spus Wendt, care nu şi-a putut reţine indignarea.

De asemenea, președintele partidului Alternativa pentru Germania (AfD), Alice Weidel, și-a exprimat indignarea într-o înregistrare postată pe pagina sa de Facebook (care a acumulat peste 6 milioane de vizualizări!).

„Maria din Fribourg, Mia din Kandel, Mireille din Flensburg și acum Susanna din Mainz: cei care au copii, poate chiar o fată de această vârstă, știu că teama pentru copiii lor dragi crește cu fiecare dintre aceste crime. Uciderea Susannei este rezultatul a ani întregi de iresponsabilitate organizată și de eșecuri flagrante în politicile cu privire la azil și imigrație", a spus aceasta.

Rainer Wendt a declarat pentru Sputnik că înțelege această furie.

„Furia vine din faptul că oamenii nu înțeleg că aceste acte sunt comise de oameni care nici măcar nu aparțin țării noastre. Cu alte cuvinte, aceştia n-ar fi trebuit niciodată lăsaţi să intre și nu au dreptul să fie aici", a comentat ofițerul de poliție.

Rainer Wendt și uniunea sa salută „explicit" proiectele ministrului federal de Interne Horst Seehofer, care prevăd crearea unor centre de detenție. În aceste centre se va asigura identificarea și înregistrarea persoanelor până când cererea lor de azil va fi acceptată sau refuzată.

„Susţinem, de asemenea, faptul că o mai bună protecție a frontierelor naționale va împiedica intrarea în ţară a persoanelor care nu au acest drept", a adăugat el.

Pe de altă parte, Jörg Radek de la GdP nu consideră că există o legătură între cazul Susanna și faptul că centrele de detenție nu au fost încă înfiinţate. Discuția pe această temă nu face decât să distragă atenția de la o „politică imatură cu privire la imigraţie". El crede că aceste centre ar putea chiar da naştere la mai multe fapte de agresiune, întrucât „dacă introduci un număr mare de oameni într-un spațiu îngust, creezi agresiune".

Susanna Feldmann, de 14 ani, a fost violată și ucisă pe 22 mai în Germania. Trupul ei a fost găsit în apropierea orașului Wiesbaden. Potrivit poliției, suspecţii sunt doi solicitanți de azil, un irakian și un turc. Irakianul, pe nume Ali Bashar, a plecat cu familia sa în Irak, înainte de a fi extrădat în Germania.

910
Tagurile:
atitudine, imigrația, reacții, violare și ucidere, poliția, Susanna Feldmann, Germania
Tematic
Moldoveancă minoră, violată și ucisă în Germania de imigranți: Detalii șocante - VIDEO
Moldoveni, traficați de neonaziști din Germania
O româncă de 15 ani, asasinată în Germania de un imigrant
Germanii, dezinteresați de sex și de relațiile sociale. De ce susțin imigrația
Majoritatea germanilor pledează pentru schimbarea politicii față de imigranți
Proteste în Minsk

Proteste în Belarus: au fost reținuți zeci de demonstranți

83
Câteva zeci de persoane au fost reținute în timpul demonstrațiilor împotriva lui Lukașenko în Minsk.

BUCUREȘTI, 26 sep – Sputnik. Câteva zeci de persoane au fost reținute în timpul manifestațiilor neautorizate în Minsk din această sâmbătă, informează RIA Novosti, citând forțele de ordine din capitala Belarusului.

“Au fost reținute câteva zeci de persoane pentru contravenții administrative”, a declarat serviciul de presă al direcției generale a afacerilor interne a comitetului executiv orășenesc din Minsk.

Sâmbătă la Minsk a avut loc o nouă acțiune de protest a femeilor.

Acțiunile de protest în mai multe localități din Belarus s-au declanșat după alegerile prezidențiale din 9 august 2020, în care victoria a obținut-o actualul șef al statului, Aleksandr Lukașenko.

83
Tagurile:
Proteste, Minsk, Belarus
Тема:
Proteste în Belarus
Tematic
Borrell: Rusia poate contribui la un dialog intern în Belarus
Tu -160 rusești au zburat de-a lungul frontierelor Belarusului cu NATO
Bombardierele rusești au zburat de-a lungul frontiere vestice a Belarusului
UE și SUA: Polonia să se descurce singură cu Belarusul

Загрузка...
Proteste  feministe în Madrid, 8 martie 2019

Proteste violente la Madrid împotriva restricțiilor din periferie

92
(reînnoit 10:44 26.09.2020)
În capitala Spaniei au aavut loc proteste violente împotriva restricțiilor impuse din cauza pandemiei, acestea fiind impuse doar la periferie, în timp ce cartierele bogate au fost scutite.

BRUXELLES, 26 sept - Sputnik. Un protest spontan a avut loc la Madrid împotriva restricțiilor dure impuse din cauza coronavirusului, iar ca urmare a manifestației, șase persoane au fost rănite şi patru au fost arestate. Poliţia spaniolă a intervenit în forţă după ce agenţii au fost provocaţi de manifestanţi, nemulţumiţi de restricţiile sanitare din Madrid.

Protestatarii au blocat o stradă din apropierea parlamentului regiunii, iar agenţii de ordine publică au ripostat imediat după ce unul dintre ei a fost lovit de un manifestant.

Protestul a izbucnit pentru că locuitorii din cartierele de la periferia Madridului se consideră discriminaţi de carantina impusă de guvernul regiunii, care a extins izolarea în 45 de zone.

Mulţi dintre ei cer să fie aplicate măsuri sanitare şi în cartierele înstărite ale capitalei, care depăşesc pragul de 1.000 de cazuri la o sută de mii de locuitori.

Comunitatea Madrid este regiunea spaniolă cu cel mai intens focar de COVID-19 şi a înregistrat peste 48.000 de cazuri în ultimele 14 zile.

92
Tagurile:
Proteste, Madrid
Tematic
Lukașenko a spus de ce a apărut cu o armă la Palatul Prezidențial în timpul protestelor
Protestul părinților în Piața Victoriei - VIDEO
VIDEO Tel Aviv: Proteste împotriva măsurilor de carantină

Загрузка...