Donald Trump și Kim Jong Un

Donald Trump și Kim Jong-un au semnat un document după summitul istoric

217
(reînnoit 09:49 12.06.2018)
Liderul nord-coreean Kim Jong-un și președintele american Donald Trump au semnat un document "istoric" care ar duce la "schimbări majore", au anunțat ei într-o conferință de presă comună după prima lor întâlnire față în față în Singapore.

BUCUREȘTI, 12 iun — Sputnik. Conținutul documentului nu a fost dezvăluit până acum, dar Trump a spus că va organiza o conferință de presă cu privire la această chestiune mai târziu în cursul zilei.

"Am dezvoltat o legătură foarte specială", a spus Trump, alături de "președintele" Kim după ceea ce el a numit un "timp intensiv" împreună. El a promis să înceapă procesul "foarte, foarte repede", fără a specifica exact ce se va întâmpla.

"Astăzi am avut o întâlnire istorică și am decis să lăsăm trecutul în urmă și suntem pe punctul de a semna un document istoric. Lumea va vedea o schimbare majoră", a spus Kim, înainte de a mulțumi omologului său american pentru întâlnire.

După ceremonia de semnare, Trump a spus că, de acum înainte, Peninsula Coreeană "va fi o situație foarte diferită față de cea din trecut".

 

217
Тема:
Situația în jurul Coreei de Nord (221)

Загрузка...