Summitul G7 din Canada

Zaharova despre poza cu liderii G7: Credeam e făcută în Photoshop

369
(reînnoit 18:36 11.06.2018)
Mariei Zaharova nu i-a venit să creadă că imaginea, devenită virală în rețelele de socializare, este una reală.

BUCUREȘTI, 11 iun — Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Ministerul Afacerilor Externe al Rusiei, Maria Zaharova a comentat fotografia devenită virală în rețelele de socializare, care surprinde un moment din timpul summitului G7 din Canada.

"Jurnalismul foto din ultimele luni reușește să cucerească noi culmi ai politicii externe. De fiecare dată, văzând o astfel de poză, mă gândesc: "Probabil e redactată cu Photoshop. E imposibil". Apoi, constat că e chiar foarte reală, a scris diplomatul pe Facebook.

Potrivit ei, nu e nevoie să faci presupuneri privind mersul discuțiilor în sânul G7.

"Nu contează că ușile au fost închise. E suficient un singur cadru și cortina se ridică", a adăugat Zaharova.

Acum câteva zile, în rețele de socializare a fost publicată o poză în care cancelarul Germaniei, Angela Merkel, privește dur spre președintele Donald Trump, de parcă i-ar cere socoteală.

Alături de Merkel stau liderii europeni, în timp ce Trump este flancat de consilierul său John Bolton. Între aceștia se află prim-ministrul Japoniei, Shinzō Abe. Din toți cei prezenți, doar președintele SUA stă așezat. Poza a fost realizată de fotograful guvernului federal al Germaniei.

369
Tagurile:
poza, foto, summit, G7, Maria Zaharova, Angela Merkel, Donald Trump, Canada
Tematic
Zaharova: În Siria au lovit cei care pretind la rolul de lider moral mondial
Zaharova despre decizia Marii Britanii: au făcut ordine în Irak, vor ajuta și în Siria
Zaharova către Trump: Începeți cu lichidarea propriilor arme chimice!
Zaharova a comentat soarta animalelor părăsite în casa lui Skripal
Maria Zaharova a prezentat „eprubeta minciunii” a Londrei
Zaharova despre miza scandalului diplomatic provocat de Londra
Zaharova: 50 de diplomați britanici vor pleca acasă
Zaharova - de ce Londra refuză să ofere informații în cazul Skripal
Zaharova: SUA și Marea Britanie au exercitat presiuni asupra partenerilor
Zaharova, către Johnson: Ce au căutat britanicii în vizită la Hitler?
Zaharova a comentat „demisia” lui Lavrov
Zaharova a răspuns la propunerea de „a închide gura”
Zaharova: dacă publicăm contactele ambasadorului, în SUA s-ar declanșa un război
Zaharova: Sputnik și RT prezintă un punct de vedere alternativ
Nick Radoi

Celebru milionar româno-american a scris cea mai frumoasă apărare a lui Donald Trump!

4
”Dumnezeu să binecuvânteze și Romania cu un președinte care să lupte pentru credința în Dumnezeu și pentru Biserică, un președinte care să ridice Cuvântul lui Dumnezeu fără rușine înaintea poporului său”

BUCUREȘTI, 5 iun – Sputnik, Dragoș Dumitriu. Cunoscut pentru gesturi filantropice față de lumea artei, dar și pentru viața sa excentrică, omul de afaceri american de origine română Nick Radoi a trimis un mesaj despre cum trebuie văzută adevărata America – și pe președintele Trump. 

”În America putem vedea dincolo de crime, jafuri, bătăi, incendieri ceva spiritual - acest om a ieșit cu Biblia în mână din Casa Albă, înconjurat de oameni, și a mers la biserica din fața Casei Albe și căreia i-a fost dat foc cu o zi înainte”, scrie Rădoi.

Trump se bazează pe rugăciuni și pe puterea credincioșilor, atrage atenția milionarul de origine română care dezvăluie cum ”creștinii au plâns mult în timpul conducerii lui Obama, pentru că Democraților nu le place Cuvântul lui Dumnezeu  - și pentru că ei s-au luptat tot timpul să dea jos și ”God bless America” de pe dolari”.

”Când Trump a ajuns Președinte, creștinii mulțumeau lui Dumnezeu pentru că mai dă Americii o șansă”, spune Nick Rădoi.  ”Când ridici Biblia, și nu ție rușine și lupți pentru eliberarea Bisericii de sub “jugul Pandemiei”, și când proclami credința în Dumnezeu e normal să urle dracii aceia care au crezut că vor pune definitiv ghearele pe America”.

Nick Rădoi urează și țării strămoșilor săi să aibă parte de un președinte care să fie apropiat de credință!

”Dumnezeu să binecuvânteze și Romania cu un președinte care să lupte pentru credința în Dumnezeu și pentru Biserică, un președinte care să se fie înconjurat cu oameni ai rugăciunii, un președinte care să ridice Cuvântul lui Dumnezeu fără rușine înaintea poporului său”, scrie Nick Rădoi, încheind în cel mai pur stil american – ”Doamne binecuvântează țara noastră și toate popoarele lumii!”.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>> 
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

4
Tagurile:
Donald Trump

Загрузка...

La New York poliția a arestat zeci de persoane în timpul manifestațiilor

37
(reînnoit 21:22 04.06.2020)
Poliția din New York a arestat 60 de persoane din rândul demonstranților care au ieșit în stradă pentru a protesta împotriva abuzurilor polițiștilor în SUA.

Potrivit șefului departamentului de Poliție, protestatarii nu au respectat regimul stării de asediu, în pofida faptului că le-a fost permis să se afle în stradă cu o oră mai mult – până la 21:00.

De asemenea, el a menționat că forțele de ordine acționează tactic și vor întreprinde toate măsurile necesare  pentru a nu admite încălcarea legii de către demonstranții și pentru a menține controlul asupra orașului.

Mai multe detalii aflați din videoclipul nostru.

Fii la curent cu toate știrile din Moldova și din lume! Abonează-te la canalul nostru din Telegram >>>
Privește Video și ascultă Radio Sputnik Moldova

37

Загрузка...