McDonald's

Presa: Trump susține idea deschiderii rețelei McDonald's în Coreea de Nord

128
(reînnoit 19:27 10.06.2018)
Președintele SUA, Donald Trump, și-ar dori să deschidă în Coreea de Nord o rețea de restaurant McDonald's, un simbol al prezenței americane.

BUCUREȘTI, 10 iun — Sputnik. Președintelui SUA, Donald Trump i-a plăcut idea de schiderii unei rețele de de fast-food McDonald's în Coreea de Nord, anunță portalul Axios, cu referire la propriile surse.

Potrivit publicației, care face referire la surse implicate în organizarea summitului SUA-Coreea de Nord în Singapore, președintele american este interesat de lansarea companiei, care a devenit o carte de vizită a Statelor Unite, pe teritoriul Coreei de Nord.

Prima întrevedere din istorie a liderilor SUA și Coreei de Nord este planificată pentru ziua de 12 iunie, la Singapore. Întâlnirea ar urma să aibă loc în hotelul Capella, de pe insula Sentos. În cadrul summitului nu va fi semnat niciun document, iar potrivit liderului american, întâlnirea bilaterală urmărește doar "lansarea unui proces".

Mai devreme, în Singapore sosise liderul Coreei de Nord, Kim Jong-un, care a avut o serie de întâlniri cu ministrul Afacerilor Externe și prim-ministru al Singapore.

128
Tagurile:
McDonald's, restaurant, Kim Jong-un, Donald Trump, Singapore, Coreea de Nord, SUA
Тема:
Situația în jurul Coreei de Nord (221)
Tematic
Trump a sosit în Singapore, unde urmează să discute cu Kim Jong-un (VIDEO)
Întrevederea Donald Trump - Kim Jong-un va costa 20 milioane dolari
Moment istoric: Kim Jong-un a sosit în Singapore pentru a se întâlni cu Trump
Putin: Vom contribui ca summitul Trump - Kim Jong-un să se desfășoare cu succes
Trump confirmă summitul cu Kim pe 12 iunie - Phenianul vrea denuclearizare

Загрузка...