Președintele rus, Vladimir Putin

Putin: Trump este îngrijorat de riscurile unei noi curse a înarmărilor

91
Președintele SUA, Donald Trump, este preocupat de riscurile care implică declanșarea unei noi curse a înarmărilor, a declarat președintele rus, Vladimir Putin.

BUCUREȘTI, 10 iun — Sputnik. Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a declarat că în timpul ultimei discuții telefonice liderul american, Donald Trump, și-a exprimat îngrijorarea cu privire la noua cursă a înarmărilor.

U.S. President Donald Trump, center right, and Russia's President Vladimir Putin, center left, talk during the family photo session at the APEC Summit in Danang, Saturday, Nov. 11, 2017
© AP Photo / Jorge Silva/Pool Photo

"Președintele Statelor Unite mi-a spus în mai multe rânduri că ar considera o astfel de întrevedere una benefică, iar eu confirm: așa și este. Aș putea repeta: în cadrul ultimii discuții telefonice el și-a exprimat îngrijorarea cu privire la riscurile care ar putea implica o nouă cursă a înarmărilor. Sunt de acord cu el. Pentru ca această problem să fie pusă în discuție este nevoie de o conclucrare strânsă între reprezentanții ministerelor noastre de Externe și a experților și, desigur, este nevoie de întâlniri personale", a declarat Putin duminică în cadrul unei conferințe de presă la finalul vizitei sale de lucru în China.

 

91
Tagurile:
cursa înarmărilor, Donald Trump, Vladimir Putin, SUA, Rusia, China
Тема:
Întâlnirea Putin - Trump la Helsinki (2018) (73)
Tematic
Surpriză pentru liderul chinez: Ce cadou i-a făcut Vladimir Putin
Putin: întrevederea cu Trump va fi una utilă
Ce au convenit Vladimir Putin și Xi Jinping. Declarație comună după dialogul de la Beijing
Putin a fost întâmpinat cu “Katiușa” la Beijing
Putin se află cu o vizită oficială la Beijing

Загрузка...