Recep Tayyip Erdogan, presidente de Turquía

Se planifica un atentat la viața lui Erdogan? Serviciile verifică informația

161
(reînnoit 01:32 20.05.2018)
Serviciile de informații din Turcia și țările balcanice verifică informațiile cu privire la planificarea a unui atentat la viața președintelui turc Recep Tayyip Erdogan.

BUCUREȘTI, 20 mai — Sputnik. Serviciile de informații din Turcia și din state balcanice își coordonează activitatea în verificarea informațiilor apărute cu privire la o presupusă organizare de către un grup de origine turcă din peninsula balcanică a un atentat la viața președintelui turc, Recep Tayyip Erdogan, a anunțat sâmbătă postul de televiziune TRT, cu referință la surse din mediul serviciilor speciale.

Informația a apărut în ajunul vizitei de lucru a lui Erdogan în Bosnia și Herțegovina, planificată pentru ziua de duminică.

Se menționează că informațiile au venit din partea turcilor care locuiesc în capitala Macedoniei, Skopje, care au anunțat serviciul local de informații, iar aceste semnale au fost transmise serviciilor turcești. Deocamdată, nu există informații cu privire la ziua, locul și modalitatea în care urma să aibă loc atentatul.

Informația despre presupusa planificare a unui atentat la viața lui Erdogan a fost comentată de vicepremierul Turciei, Bekir Bozdağ.

"Știm că există niște cercuri care sunt îngrijorate că avem un lider atât de puternic, motiv pentru care doresc înlăturarea lui. Mesajele despre planificarea unor atentate sosesc continuu. Președintele nostru, Tayyip Erdogan nu este o persoană care s-ar lăsa intimidat și nu va da înapoi. Cei care nu au înțeles acest lucru sunt doar niște proști. El va continua să-și urmeze calea cu ajutorul lui Allah, sunt oblăduirea acestuia și a rugăciunilor poporului lui", a scris Bozdağ pe contul său de Twitter.

161
Tagurile:
serviciile de informații, președinte, atentat, Recep Tayyip Erdogan, Bekir Bozdağ, Bosnia și Herțegovina, Macedonia, Balcani, Turcia
Tematic
Masacrul din Gaza. Erdogan: ONU este incapabilă să rezolve probleme globale
"Sultanul" Erdogan îl face praf pe Netanyahu, mesaj extrem de dur și pentru SUA
Dezastru în Israel - zeci de morți, mii de răniți, Erdogan intervine puternic!
Erdogan: SUA și-au pierdut statutul de mediator
Erdogan: Actuala ordine mondială nu are niciun viitor
Ameninţarea pentru Turcia vine de la "partenerii strategici" - Erdogan
Implicare puternică: "Sultanul" Erdogan intervine în conflictul sirian
Erdogan, împotriva ideii lui Lavrov ca Afrinul să revină sub controlul Damascului
Erdogan «răpește» o doamnă din anturajul lui Putin. VIDEO
Putin și Erdogan au dat start construcției centralei nucleare Akkuyu în Turcia
Ce planuri are Erdogan cu negocierile privind aderarea la UE

Загрузка...