Adolf Hitler

Savanții au aflat data exacta a morții lui Hitler

631
Savanții francezi au reușit să stabilească data exactă a morții a lui Adolf Hitler și au demonstrat falsitatea tuturor teoriilor despre fuga și supraviețuirea dictatorului german.

BUCUREȘTI, 19 mai — Sputnik. Savanții francezi au studiat pentru prima dată din 1946 fragmentelor dentare ale lui Adolf Hitler, reușind să stabilească data exactă a decesului acestuia, scrie Phys.org.

Cercetătorii au declarat că rămășițele transmise de Rusia în anul 2017 sunt autentice. Expertiza a confirmat că Hitler a decedat pe 30 aprilie 1945.

"Ne permitem să infirmăm toate teoriile conspirației legate de Hitler. Acesta nu a fugit în Argentina cu un submanir, nu se afla la o bază din Antarctida sau pe partea întunecată a lunii", spune profesorul Philippe Charlier.

De asemenea, experții au studiat fragmentele craniului cancelarului german și au ajuns la concluzia că acestea coincid deplin cu radiografia craniului lui Hitler realizată cu un an înainte de moarte.

Cercetătorii menționează că anterior savanții nu reușise să determine cauza exactă a morții liderului național-socialist. După examinarea rămășiților acestuia, cercetătorii au descoperit urme de venin pe fragmentele dentare și protezelor dentare ale cancelarului, precum și o urmă a unui glonte.

631
Tagurile:
data morții, nazist, Adolf Hitler, Germania
Tematic
Zaharova, către Johnson: Ce au căutat britanicii în vizită la Hitler?
Nea Adolf, românul botezat de Hitler
Un bărbat a cumpărat din întâmplare un tablou al lui Hitler
Documente desecretizate ale CIA: Hitler a locuit în Columbia? (FOTO)
Germania - rezultate sub umbra lui... Hitler! Temeri și amenințări
Informații declasificate ale CIA: Hitler - viu în Argentina în anii 1950
Hitler, la 128 de ani – ce gândea, în realitate, despre România
Groaznic: un președinte din zilele noastre vrea să calce pe urmele lui Hitler
Un politician german l-a comparat pe Erdogan cu Hitler

Загрузка...