Chocolată

Când autostrada se transformă într-un râu de ciocolată - FOTO şi VIDEO

57
(reînnoit 21:21 11.05.2018)
O autostradă s-a transformat într-un râu imens de ciocolată. Pare un vis devenit realitate. Această întâmplare a creat însă multe bătăi de cap.

BUCUREŞTI, 11 mai — Sputnik, Doina Crainic. O cantitate uriașă de ciocolată caldă s-a vărsat pe o autostradă din Polonia, rezultatul fiind blocarea acesteia. Însă acest lucru le-a dat multe bătăi de cap pompierilor.

O cisternă care transporta douăsprezece tone de ciocolată caldă s-a răsturnat pe o autostradă din Polonia, ceea ce a făcut ca drumul să se transforme într-un imens râu, a spus poliția locală.

Din motive rămase încă necunoscute, camionul, aparținând unui producător de bomboane, a lovit barierele laterale ale autostrăzii A2 dintre Wrzesnia și Slupca, în vestul țării.

​Potrivit AFP, autovehiculul s-a prăbuşit pe o parte și a blocat autostrada pe ambele sensuri.

Înainte ca autostrada să fie închisă, ciocolata s-a împrăştiat pe o porţiune mare de carosabil, iar roțile autoturismelor au lăsat urme pe câțiva kilometri.

​Potrivit pompierilor, curățarea autostrăzii va dura mult timp, deoarece ciocolata s-a întărit şi e mai greu de curăţat decât zăpada. Șoferul de camion a fost spitalizat, cu un braț rupt.

57
Tagurile:
revărsare șosea, ciocolată, cisternă, foto, video, accident, Polonia
Tematic
Combinaţia dintre vinul roşu şi ciocolată - efecte neașteptate asupra sănătății
Studiu: ciocolata ar putea dispărea peste 40 de ani

Загрузка...