Т-90 la parada de Ziua independenței Indiei

Tancul rus Т-90, cu îmbunătățiri făcute în India

507
(reînnoit 20:20 11.05.2018)
Militarii din îndepărtata țară situată în sudul Asiei au considerat că multiplele posibilități ale mașinii de luptă pot fi suplimentate, mai ales când este vorba despre exploatare ei în zona climatică subtropicală.

BUCUREȘTI, 11 mai — Sputnik. Ideea a fost următoarea: de ce nu ar fi turela tancului (și) un suport pentru niște fotolii în care comandanții să ia, în condiții confortabile, puțin aer sau, după caz, să urmărească cum se descurcă subalternii în cadrul unor exerciții pe teren.

​Postarea de pe Twitter, normal, îi prezintă pe ofițeri la treabă, nu la băi de soare.

Militar irakian alături de comlexul Kornet-E la expoziția Gulf Defence & Aerospace-2017 din Kuweit
© Sputnik / Александр Мельников

Imaginile au fost luate pe parcursul aplicațiilor armatei indiene cu participarea a 25 de mii de militari, a tehnicii blindate, avioanelor, elicopterelor și dronelor de luptă.

Tancul Т-90 a fost lansat în serie în1990, suferind pe parcurs mai multe modificări. Dotări de bază: un tun de 125 mm, complex de bruiaj electronic și sistem de protecție dinamică. Mașina este prevăzută pentru un echipaj de 3 persoane și cântărește 46 de tone.

Istoria cu Т-90 nu este unicul episod în care armele și tehnica militară rusă, livrate fiind în țări din Asia, sunt obiect de aplicare a spiritului inovativ al localnicilor. 

507
Tagurile:
turelă, fotolii, îmbunătățiri, tanc rusesc, Т-90, India
Тема:
Tehnica militară rusească (60)
Tematic
Sisteme ruse de apărare aeriană din dotarea armatei lui Assad. VIDEO
Kremlinul explică de ce nu va livra sisteme S-300 Siriei
Studiu: SUA este liderul mondial la exportul de armament

Загрузка...