Donald Trump et Kim Jong-un

Durata întrevederii Trump-Kim, convenită? Pompeo detalii

61
(reînnoit 16:48 10.05.2018)
Întâlnirea liderului american și a celui nord-coreean va dura o zi, dar poate fi extinsă dacă este necesar, a declarat secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo.

BUCUREȘTI, 10 mai — Sputnik. Revenind de la Phenian, secretarul de stat al SUA, Mike Pompeo, a declarat reporterilor că guvernul ar putea anunța data viitoarei întâlniri dintre Donald Trump și Kim Jong-un.

"Am avut o zi bună în sensul că am purtat o discuție bună și lungă cu Kim (Jong-un — n.r) despre pregătirea summit-ului. Am stabilit o întâlnire, dar nu suntem gata să o anunțăm acum, sperăm să o facem în următoarele câteva zile. Vom putea anunța locul, data și ora", a spus el.

El a subliniat, de asemenea, că durata întrevederii poate varia în funcție de situație.

"Ne așteptăm să fie o zi, dar în cazul în care va mai fi ceva de discutat, va exista posibilitatea de a prelungi ședința a doua zi", a adăugat el.

La rândul său, Donald Trump a spus că întâlnirea nu va avea loc în Panmunjeom, un sat de frontieră coreean care a fost menționat anterior de președinte ca fiind locul ideal pentru întâlnire. El a spus că toate detaliile vor fi anunțate în următoarele trei zile.

61
Tagurile:
duirată, declarații, localitate, summit, Mike Pompeo, Kim Jong-un, Donald Trump, Coreea de Nord, SUA
Тема:
Situația în jurul Coreei de Nord (215)
Tematic
Trump: au fost fixate ziua și locul întâlnirii cu Kim Jong-un
Trump confirmă: Mike Pompeo s-a întâlnit cu Kim Jong-un
Trump atacă în Siria, inclusiv, pentru a-l timora pe Kim Jong-un?
Întâlnirea între Donald Trump și Kim Jong-un ar putea avea loc în Rusia

Загрузка...