Donald Trump

Trump: scurgerea informațiilor din dosarul “imixiunii rusești” o rușine

90
Președintele SUA, Donald Trump, a calificat drept o rușine scurgerea de informații din dosarul despre presupusa implicare a Rusiei în alegerile prezidențiale.

BUCUREȘTI, 1 mai — Sputnik. Președintele SUA, Donald Trump, consideră o rușine scurgerea de informații în presă listei de întrebări pe care procurorul special, Robert Muller, intenționa să le adreseze lui pentru a afla despre o posibilă împiedicare a actului justiției.

Anterior, ziarul New York Times a anunțat că Muller a oferit avocaților președintelui Trump o listă de întrebări pe care planifica să le adreseze șefului statului.

E o rușine că întrebările legate de vânătoarea de vrăjitoare s-au strecurat în presă. Nu există întrebări legate de complot. O, eu înțeleg… e o crimă inventată, falsă, un complot care nu a existat niciodată, iar investigațiile au fost demarcate cu o scurgere ilegală a informațiilor secretizate, a declarant Trump într-un status pe Twitter.

Potrivit ziarului, lista constă din peste 40 de întrebări. Majoritatea din acestea constau din evenimentele legate de fostul consilier a președintelui Trump pentru securitatea națională, Michael Flynn, fostul șef al FBI, James Comey și procurorul general al SUA, Jeff Sessions. În afară de această, multe din întrebări sunt legate de presupusele conexiuni a lui Trump cu Rusia. Lista întrebărilor indică asupra faptului că Muller investighează în continuare presupusele relații a lui Trump cu Kremlinul.

 

90
Tagurile:
alegerile prezidențiale, imixtiunea rusească, Robert Muller, Donald Trump, SUA
Tematic
Mass-media: Trump a întrebat-o pe Merkel cum să se comporte cu Putin
Unde a dispărut stejărelul sădit de Trump și Macron
Internauții au ironizat lupta lui Trump cu umbrela - VIDEO
Trump despre summitul inter-coreean: Bună treabă, dar...

Загрузка...