Donald Trump

Trump, nemulțumit nu a fost anunțat despre un apel telefonic de la Putin

249
(reînnoit 11:48 21.04.2018)
Trump a fost nemulțumit că nu a fost anunțat în timp util despre apelul telefonic al lui Putin de după inaugurare, potrivit mass-media.

BUCUREȘTI, 21 apr — Sputnik. Președintele Statelor Unite, Donald Trump, a fost nemulțumit de Michael Flynn, care ocupa funcția de consilier pentru securitatea națională, deoarece nu l-a informat în timp util despre apelul telefonic al președintelui rus Vladimir Putin în ianuarie 2017. Despre aceasta informează RT, cu referire la Associated Press.

Întâlnirea lui Vladimir Putin cu Donald Trump la summit-ul G20 din Germania
© Sputnik / Михаил Климентьев

Despre reacția lui Trump s-a aflat dintr-o notă expediată Congresului SUA de fostul director al Biroului Federal de Investigații, James Comey, în care își descrie amintirile despre o întâlnire cu președintele ales la Casa Albă în ianuarie 2017.

Potrivit lui Comey, în timpul evenimentului festiv Trump s-a plâns că Flynn nu l-a anunțat în timp util despre apelul telefonic al lui Putin după inaugurare.

Anterior, purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Sarah Sanders, a spus că Trump încă mai dorește să se întâlnească cu Putin.

 

249
Tagurile:
Apel telefonic, Vladimir Putin, Donald Trump

Загрузка...