Donald Trump și Kim Jong-un

Trump atacă în Siria, inclusiv, pentru a-l timora pe Kim Jong-un?

396
(reînnoit 16:04 14.04.2018)
Damascul și Phenianul nu sunt doar o pereche de jucători luați în vizor de SUA, între cele două țări din Asia există relații de parteneriat.

BUCUREȘTI, 14 apr — Sputnik. Coreea de Nord și Siria cooperează frucuos, conform unor informații Phenianul chiar a trimis unități de luptă în ajutorul lui Assad, a declarat pentru Sputnik Jang Ji-hyang, cercetător la Institutul Asan de studii politice din Seul.

Potrivit lui, este puțin probabil ca o acțiune mililitară a Washingtonului contra Damascului să fie utilizată drept o avertizare adresată Phenianului în perspectiva viitoartei întrevederi Trump — Kim.

Aceasta deoarece președintele american ”a decis să dezbată la modul serios denuclearizarea”, iar partenerul lui nord-coreean, la rândul lui, ”a manifestat deplina dispoziție de a aborda această chestiune la viitoarele tratative”. În circumstanțele date forțarea notei est puțin probabilă.

Expertul este de părere că, aplicând forța în Siria, liderul de la Casa Albă va face tot posibilul ca operațiunea să nu fie luată drept o încercare de a intimida Coreea de Nord, deoarece organizarea summitului cu liderul nord-coreean ”l-a costat foarte scump”.

Nu este exclus ca Phenianul să considere că este vizat indirect, dar ”SUA vor căuta să asigure că nu au avut nicio intenție de a exercita presiuni”, a opinat Jang Ji-hyang.

396
Tagurile:
operațiunea contra damscului, opinie, intimidare, Kim Jong-un, Donald Trump, Coreea de Nord, SUA
Тема:
Războiul din Siria (432)
Tematic
Trump a spus când se întâlnește cu Kim Jong-un
Întâlnirea între Donald Trump și Kim Jong-un ar putea avea loc în Rusia
Kim Jong-un, prima călătorie în străinătate la Beijing: Ce a discutat cu Xi Jinping
Trump îi dă replică lui Kim Jong-un: „Al meu este mult mai mare și puternic”
Stați, Ce? „Kim Jong-un” a ajuns la New York în vizită la Donald Trump (VIDEO)
Șeful CIA sugerează că Kim Jong Un ar putea fi ucis
CIA, concluzie neașteptată, dă peste cap tot: "Kim nu e nebun, e rațional!"

Загрузка...