Ambasada SUA la București

Revoltător! Mesajul dat de Ambasada SUA la Bucureşti în Sâmbăta Mare!

2164
În ziua în care creştinii ortodocşi şi greco-catolici se pregăteau de Învierea Domnului, oficialii americani din capitala României au lăsat un mesaj belicos. Despre ce este vorba

BUCUREŞTI, 9 apr — Sputnik, Georgiana Arsene. În zi de tristeţe pentru toţi creştinii ortodocşi şi greco-catolici, oficialii americani de la Bucureşti au postat, pe pagina lor de Facebook, un mesaj care nu are nici o legătură cu sentimentul ce trebuia să existe la ora aceea, de bunătate şi de iertare a aproapelui.

Şi aceasta, chiar dacă pe teritoriul american se găsesc o multitudine de religii.

Din păcate, aceştia nu au respectat faptul că Rusia este un popor ortodox şi, prin urmare, se pregăteşte de cea mai mare sărbătoare a creştinătăţii: Paştele, aşa că mesajul a fost unul provocator.

„Noi sancţiuni şi măsuri de combatere a influenţei maligne a Rusiei", au scris aceştia, pe pagina de Facebook, ataşând şi link către un material amplu, intitulat „President Donald J. Trump Is Standing Up to Russiaʼs Malign Activities".

Să fie, oare, o „scăpare" a diplomaţilor americani sau o încercare tristă de provocare a unei ţări ortodoxe aşa cum este Rusia?

2164
Tagurile:
sancțiuni antirusești, Comunicat, Sâmbăta Mare, site, Ambasada SUA, Rusia, SUA, România
Tematic
SUA din nou și-a extins lista sancțiunilor împotriva Rusiei
Un candidat la funcția de premier al Italiei vrea anularea sancțiunilor antirusești
Consilierii lui Trump vor sancțiuni mai dure împotriva Rusiei

Загрузка...