F-15

Avioane de luptă israeliene au ţintit baza aeriană din Siria - Ministerul rus al Apărării

834
(reînnoit 10:39 09.04.2018)
Două avioane de luptă israeliene F-15 au ţintit baza aeriană T-4 a Siriei în provincia Homs, a declarat luni Ministerul rus al Apărării. Jeturile au tras opt rachete ghidate, dar cinci au fost interceptate înainte de a lovi aerodromul.

BUCUREŞTI, 9 apr — Sputnik. Într-o declarație emisă luni, Ministerul rus al Apărării a declarat: "Două avioane F-15 ale forțelor aeriene israeliene au lansat opt rachete ghidate spre aerodromul T-4". Aeronava israeliană nu a intrat în spațiul aerian sirian și a lansat loviturile în timpul zborului asupra Libanului.

"Unitățile de apărare aeriană din Siria au doborât cinci rachete ghidate", a anunţat Ministerul, dar a confirmat că trei dintre rachete "au ajuns în partea de vest a aerodromului".

Canalul tv Al-Mayadeen din Liban, citându-l pe corespondentul său, a anunţat luni dimineaţă că o aeronavă de recunoaștere israeliană a fost în aer în timpul atacului asupra bazei siriene. Rachetele au trecut prin spațiul aerian libanez deasupra Keserwan și Bekaa, şi se îndreaptau spre Siria.

 

834
Tagurile:
lovituri, Israel, avioane de luptă, F-15, T-4, Siria
Тема:
Războiul din Siria (383)
Tematic
Bază aeriană siriană - sub lovituri de rachete

Загрузка...