L'argent

El este cel mai bogat om din Europa

154
(reînnoit 17:15 07.04.2018)
Bloomberg a compilat o listă cu cei mai bogați oameni din lume. Bernard Arnault, șeful LVMH, primește premiul printre europeni în acest clasament.

BUCUREŞTI, 7 apr — Sputnik. Bernard Arnault, șeful Louis Vuitton Moet Hennessy, ocupă primul loc în clasamentul celor mai bogaţi bărbați din Europa. În topul Bloomberg care se referă la întreaga lume, francezul ocupă locul 4, primele locuri fiind ocupate d etrei americani, scrie Sputnik France.

Astfel, Jeff Bezos se află în topul clasamentului. Apoi vin Bill Gates și Warren Buffett, care încheie top 3 cei mai bogaţi din lume.

Averea lui Bernard Arnault este estimată de agenție la 70,6 miliarde de dolari. Șeful LVMH este urmat de spaniolul Amancio Ortega, fondatorul Zara, cu un patrimoniu mândru de 70,1 miliarde de dolari.

Gigantul LVMH are peste 60 de mărci în modă (Louis Vuitton, Fendi, Givenchy, Marc Jacobs), spirtoase (Hennessy, Moët și Chandon, Dom Perignon), bijuterii și ceasornicărie (Bulgari, Chaumet), parfumuri și produse cosmetice (Guerlain) sau distribuție selectivă (Sephora).

154

Загрузка...