Poliția turcă

Atac armat la o universitate din Turcia: cel puțin patru morți. VIDEO

104
(reînnoit 16:08 05.04.2018)
Cel puțin patru persoane au fost ucise în urma unui atac cu arme de foc la universitatea Osmangazi din provincia turcă Eskisehir.

BUCUREȘTI, 5 apr — Sputnik. Cel puțin patru persoane au fost ucise într-un atac cu arme de foc la universitatea Osmangazi din provincia Eskisehir, din Nord-Vestul țării, anunță postul turc de televiziune NTV. Incidentul a avut loc în campusul Meşelik, în jurul orei 15:00.

Toate cele patru persoane sunt angajați ai universității: Mikail Yalçın — adjunctul decanului, secretarul facultății — Fatih Özmutlu, un lector — Yasir Armağan și un membru al conducerii facultății de pedagogie — Serdar Çağlak.

Alte trei persoane au fost rănite. La locul incidentului au sosit medicii și reprezentanții poliției. Atacatorul este un angajat al instituției. 

Ziarul turc Yeni Safak citează o declarație a lui Hasan Gonen, rectorul universității, care a descris incidentul:

"Un cercetător numit Volkan a intrat în biroul decanului. În acest moment decanul nu se afla în birou, ci doar Fatih Bey (secretar), Volkan a tras în el, apoi a tras și asupra adjunctului decanului și  altor doi profesori care se aflau la etajul superior. După aceasta, el a părăsit clădirea cu o armă în mână, fiind urmărit de polițiștii de la universitate. În cele din urmă, acesta a fost reținut. Patru persoane au fost ucise ca urmare a atacului".

104
Tagurile:
Focuri de armă, Împușcături, universitate, atac, Eskisehir, Turcia

Загрузка...