Donald Trump

Trump, cu surlă în loc de nas, pe coperta unei reviste americane

74
(reînnoit 14:46 02.04.2018)
Publicația americană New York Magazin a folosit în calitate de generic al ultimului număr o imagine deloc măgulitoare pentru actualul ocupant al Casei Albe.

BUCUREȘTI, 2 apr — Sputnik. Revista a plasat pe coperta sa o imagine a președintelui SUA, Donald Trump, în care acesta are trăsăturile unui reprezentant al speciei porcine.

​Colajul a fost publicat pe contul Twitter unui jurnalist al revistei, Yashar Ali. Îl locul nasului, liderului american i-a fost montat un rât de porc.

„Nu conspirația, nu incompetența, nu cruzimea (e problema — n.r.), ci corupția, prostule", se spune în textul care însoțește imaginea de pe copertă.

De asemenea, Ali a publicat și un link la articolul central al ediției, în care este criticată dur politica președintelui SUA.

E prima caricatură a lui Trump care apare pe coperta unei reviste. Anterior, revista The New Yorker a dedicat coperta sa unei afirmații a lui Donald Trump despre migranții care ar veni din "tot felul de găuri murdare". Publicația a utilizat o imagine în care vârful unui cap, cu o coafură asemănătoare cu cea a lui Trump, se ițește dintr-o groapă. De asemenea, The New Yorker l-a prezentat pe Trump drept un clovn care apare dintr-o pădure.

74
Tagurile:
The New Yorker, New York Magazin, bot, rât, porc, coperta, Revista, Președintele SUA, Yashar Ali, Donald Trump, SUA
Tematic
Presa americană: Trump vrea să-și alunge rudele din Casa Albă
Trump despre „presa americană mincinoasă”: a ieșit de sub control!
Atacul lui Trump la presa americană. Ce măsuri a luat Casa Albă
Presa lui Trump îl atacă pe ambasadorul SUA la București, Hans Klemm
Hill: Trump a "spulberat" presa americană din cauza reportajului despre Rusia
Donald Trump a chemat presa în Trump Tower. Apoi a urmat "plutonul de execuție"
Presa britanică: Discuția Trump – Putin a provocat panică la Bruxelles

Загрузка...