Alegeri în SUA

O femeie, condamnată la 5 ani în SUA pentru a votat în alegerile din 2016

128
(reînnoit 15:27 31.03.2018)
O femeie din Texas a fost condamnată pentru cinci ani închisoare pentru participarea ilegală la alegerile prezidențiale din SUA din 2016

BUCUREȘTI, 31 mar — Sputnik. Crystal Mason, în vârstă de 43 de ani, a fost condamnată la cinci ani închisoare pentru participarea în alegerile prezidențiale din SUA din anul 2016, în pofida faptului că legea îi interzicea să facă acest lucru, anunță Fox News.

Sursa menționează că femeia fusese anterior condamnată pentru evaziune fiscală, iar în ziua alegerile se afla la libertate.

Cu toate acestea, conform legislației statului, persoanele condamnate li se interzice să voteze până la expirarea termenului de condamnare. Această regulă vizează inclusiv și "perioada de custodie", când o persoană specializată monitorizează persoana ieșită din detenție. Anume în această perioada femeie și-a exprimat opțiunea pentru unul din candidații pentru funcția de președinte al SUA.

Femeia a menționat că în perioada aflării sale la închisoare nimeni nu a informat-o despre existența unei astfel de interdicții. Potrivit ei, dacă ar fi știut că în urma participării în alegeri ar putea reveni la pușcărie, nu ar fi mers la secția de vot. Aceasta afirmă că a fost convinsă de mama ei să participe la alegeri.

128
Tagurile:
2016, Închisoare, Alegerile prezidențiale din SUA, Crystal Mason, Texas, SUA
Tematic
Putin: nu avem niciun motiv să ne implicăm în alegerile din SUA
Peskov: SUA încearcă în van să influențeze alegerile, Putin e lider absolut
Google și Twitter nu au găsit „mâna Moscovei” în alegerile din SUA
Europenii consideră că SUA, nu Rusia, influențează alegerile din alte țări
Facebook: “Publicitatea rusească” a fost afișată după alegerile din SUA
Surprinzător: o țară din Europa de Est care a intervenit în alegerile din SUA

Загрузка...