Vladimir Putin a oferit un interviu postului NBC

Jurnalista NBC: Putin are informații compromițătoare despre Trump

139
(reînnoit 11:28 11.03.2018)
Jurnalista americană, Megyn Kelly, care a relizat recent un interviu cu Vladimir Putin, afirmă că i s-a creat impresia că liderul rus deține informații compromițătoare despre Trump

BUCUREȘTI, 11 mar — Sputnik. Președintele rus, Vladimir Putin deține o oarecare informație compromițătoare despre Donald Trump, pe care președintele american nu vrea s-o facă publică, a declarat jurnalista NBC, Megyn Kelly, care anterior a realizat un interviu cu liderul rus.

Președintele Vladimir Putin a oferit un interviu postului NBC
© Sputnik / Алексей Дружинин

"Nu aș putea spune că lui Putin îi place Trump. Am observat la el acest lucru, mi s-a creat impresia că are o informație compromițătoare despre Trump", citează The Hill afirmațiile jurnalistei. Kelly nu a explicat pe ce se bazează presupunerea.

Aceasta a adăugat că în cazul în care Moscova are o anumită informație despre Trump, este puțin probabil ca ea să fie legată de scandalosul dosar compromițător.

„Presupun că este vorba despre bani și afacerile lui Trump cu rușii în anii 90, despre activele lui din SUA", a menționat ea.

O presupusă imixtiune a Rusiei în alegerile din SUA, precum și presupusele legături a lui Trump cu Moscova, fapt infirmat de Casa Albă și Kremlin, sunt subiectul unei anchete desfășurate de procurorul special Robert Mueller.

În interviul oferit jurnalistei Megyn Kelly, Vladimir Putin a declarat că Rusia nu are niciun motiv să se implice în alegerile americane, chiar dacă Statele Unite nu-și ascund imixtiunile în procesele electorale din Rusia.

139
Tagurile:
NBC, interviu, imixtiunea rusească, informatii compromitatoare, Donald Trump, Vladimir Putin, Megyn Kelly, Rusia, SUA
Tematic
Putin: nu avem niciun motiv să ne implicăm în alegerile din SUA
Putin: SUA se ocupă de lucruri murdare, acuzându-i pe alții
Putin nu citește postările lui Trump în Twitter
Filmul ”Ordinea mondială 2018” cu Putin în prim plan: accesări record în 2 zile
Putin a recunoscut că a mințit pe soția lui Trump

Загрузка...