Lonrda înzăpezită

Alarmă: Marea Britanie, sub asaltul “Fiarei din Est”

706
(reînnoit 17:39 26.02.2018)
Populația este avertizată că “Fiara din Est” va crea probleme pentru circulația transportului, inclusiv cel feroviar în decursul acestei săptămâni.

BUCUREȘTI, 26 feb —  Sputnik. Marea Britanie este amenințată de "Fiara din Est" ("Beast from the East"), bat alarma meteorologii britanici de la MET Office, care sunt îngrijorați de temperaturile scăzute și cantitatea de precipitații care urmează să se abată asupra țării.

Luni, după mulți ani fără de zăpadă, Londra a fost acoperită de ninsoare, iar temperatura a coborât sub —1 grade Celsius.

"Ninsoarea din Est se mișcă spre Vest, provocând probleme cu transportul", a anunțat luni MET Office, adăugând că frigurile vor continua cel puțin până vineri.

De astăzi deja a fost înregistrate probleme legate de funcționarea transportului. Potrivit companiei feroviare National Rail, din cauza ninsorilor a fost dată peste cap circulația trenurilor în diferite direcții, inclusiv a garniturilor care circulă spre aeroporturi — Gatwick Express și Stansted Express.

Codurile portocaliu și galben au fost anunțate în această săptămână în Anglia, Scoția și Țara Galilor, anunță National Rail, adăugând că problemele legate de mersul trenurilor ar putea fi perturbat până joi.

706
Tagurile:
Fiara din Est, Beast from the East, prognoza, Ninsoare, meteo, Marea Britanie
Tematic
METEO: Marea Britanie ar putea fi "paralizată" - temperatura coboară sub -8 grade
ANM: Prognoza meteo specială pentru Bucureşti - cât va ţine valul de frig
Meteorologii români au emis Cod Portocaliu: "temperaturi foarte scăzute"

Загрузка...