Official residence of the U.S. President, the White House in Washington D.C.

Casa Albă: democrații și presa au creat mai mult haos în SUA decât Rusia

62
(reînnoit 01:47 18.02.2018)
SUA sunt amenințate în mai mare măsură de democrați și principalele instituții media american decât Rusia, a declarat purtătorul de cuvânt al Casei Albe

BUCUREȘTI, 18 feb — Sputnik. Purtătorul de cuvânt al Casei Albe, Hogan Gidley, a declarat că democrații și principalele instituții de presă din SUA au creat mai mult haos decât Rusia, potrivit The Hill.

„Ei continuă să mintă poporului american mai mult de un an și americani ar trebuie să fie înfuriați de acest lucru", a menționat Gidley.

Potrivit reprezentantului administrației prezidențiale, membrii Partidului Democrat și reprezentanții celor mai mari companii media au răspândit informații eronate despre activitatea procurorului special, Robert Mueller, care anchetează cazul despre o presupusă ingerință a Rusiei în alegerile americane.

Vineri, oficiul condus Mueller a acuzat 13 ruși de tentative de a influența rezultatele campaniei prezidențiale. În document, publicat pe siteul ministerul Justiției a SUA, se spune că suspecții ar fi răspândit informații compromițătoare despre candidații Hillary Clinton, Ted Cruz, Marco Rubio și au încercat să-i susțină pe democratul Bernie Sanders și republicanul Donald Trump.

Rusia a infirmat de mai multe ori toate acuzațiile de imixtiune în campania pentru alegerile prezidențiale. 

 

62
Tagurile:
purtătorul de cuvânt, Casa Albă, Partidul Democrat, Robert Mueller, Hogan Gidley, Rusia, SUA

Загрузка...