Vladimir Poutine et Donald Trump lors du sommet de l'APEC

Principalele subiecte ale conversaţiei Trump-Putin

95
În cursul unei discuții telefonice de luni, președinții Statelor Unite și Rusiei au abordat probleme de interes comun, inclusiv problema nucleară nord-coreeană și conflictul israeliano-palestinian, a anunţat serviciul de presă al Casei Albe

BUCUREŞTI, 13 feb — Sputnik. Casa Albă a dezvăluit subiectele discutate luni de Donald Trump și Vladimir Putin într-o convorbire telefonică.

"Președintele Trump a reiterat importanța unor noi măsuri pentru realizarea denuclearizării Coreei de Nord", se menţionează în comunicatul administrației americane.

Potrivit Casei Albe, Trump a subliniat, de asemenea, necesitatea de a ajunge la un "acord de pace de durată" între Israel și Palestina.

"Președintele Putin a declarat că se va întâlni astăzi cu președintele palestinian Mahmoud Abbas [luni], iar președintele Trump a spus că a sosit timpul să lucrăm la un acord de pace de durată [între Israel și Palestina]" indică administrația liderului american.

În plus, Trump a exprimat condoleanțe omologului său rus în urma accidentului An-148 de duminică și și-a exprimat dorința de a ajuta la investigarea tragediei.

95
Tagurile:
Casa Albă, Subiecte, Discuţie telefonică, Donald Trump, Vladimir Putin, SUA, Rusia
Тема:
Întâlnirea Putin - Trump la Helsinki (2018) (73)

Загрузка...