Donald Trump

Medicul lui Trump dezvăluie adevărul despre sănătatea liderului american

275
(reînnoit 15:29 13.01.2018)
Stabilitatea mentală și sănătatea generală a președintelui american au fost subiecte fierbinți în ultima vreme. În încercarea de a înlătura orice îndoială, Casa Albă a invitat un doctor să tragă concluzii

BUCUREȘTI, 13 ian — Sputnik. Sănătatea președintelui american este o dezbatere nesfârșită. La 71 de ani, Donald Trump este "în stare excelentă de sănătate", a declarat vineri Casa Albă, citându-l pe medicul Ronny Jackson, care anterior a fost responsabil pentru sănătatea predecesorului său, Barack Obama.

"Vizita medicală de astăzi a președintelui la spitalul militar național Walter Reed a avut un succes extraordinar. Președintele are o sănătate excelentă", a spus medicul.

A fost prima vizită medicală a președintelui, de când a venit la putere cu aproape un an în urmă.

Casa Albă trebuie să publice un raport complet care să se limiteze la greutate, tensiune arterială și colesterol.

În timp ce detractorii lui pun la îndoială deschisă sănătatea sa mintală, nu a fost planificată nici o examinare psihiatrică pentru Președintele care s-a calificat el însuși drept "genial stabil".

În cartea «Fire and Fury: Inside the Trump White House», autorul Michael Wollf afirmă că "Trump este incapabil din punct de vedere intelectual să fie președinte american, el nu citește, nu ascultă, nu este profund curios".

Trump a susținut anterior că nu a vorbit niciodată cu autorul noii cărți.

În plus, mass-media a ridicat întrebări cu privire la starea de sănătate a lui Donald Trump după ce de două ori a întrerupt discursul său la Casa Albă la jumătatea lunii noiembrie pentru a lua o gură de apă din sticlă pe care nu o putea găsi imediat.

275

Загрузка...