Republican presidential candidate Donald Trump gestures to the crowd during a rally in Roanoke, Va., Saturday, Sept. 24, 2016

A fost dezvăluit misterul coafurii lui Trump

133
(reînnoit 12:32 04.01.2018)
Un jurnalist dezvăluie într-o carte misterul coafurii lui Donald Trump

BUCUREȘTI, 4 ian — Sputnik. Coafura neobișnuită a președintelui SUA, Donald Trump, este rezultatul unei proceduri de tratare a cheliei, a anunțat jurnalistul Michael Wolff, care face referire la fiica liderului american, Ivanka Trump.

Se menționează că după operație șeful statului a rămas pleșuv, având fire de păr doar pe la tâmple și în față. Coafura se face în acest fel pentru a acoperi partea de mijloc. Părul este pieptănat în spate, fiind fixat cu gel.

În afară de aceasta, Ivanka a povestit jurnalistului despre culoarea părului tatălui, care se datorează colorării cu o soluție de proastă calitate. Potrivit ei, culoarea devine mai închisă în dependență de cât este ținut părul în soluție.

"Din cauza nerăbdării lui Trump, părul are o culoare de blond oranj", citează New York Post un fragment din noua carte a lui Wolff.

Coafura lui Donald Trump a devenit de mai mult timp un subiect de discuții aprinse în rețele de socializare. Mulți utilizatori consideră că el poartă o perucă. Anul trecut, prezentatorul unei emisiuni de satiră, The Tonight Show, a postului de televiziune NBC, l-a ciufulit pe Trump, demonstrând în acest fel că părul lui este natural.

133
Tagurile:
coafura, chelie, Ivanka Trump, Donald Trump, SUA
Tematic
Trump, provocat să-și demonstreze cunoștințele de geografie
Trump îi dă replică lui Kim Jong-un: „Al meu este mult mai mare și puternic”
Cum a răspuns Iranul la declarația lui Trump de susținere a protestelor
Trump despre protestele din Iran: a venit timpul pentru schimbări
Trump, acuzații dure în adresa Pakistanului

Загрузка...