Cadavru

Un american “nu a observat” soția sa e moartă de o lună

93
(reînnoit 00:01 26.12.2017)
Un bărbat din Chicago (statul Illinois) “nu a observat” că soția cu care locuia e moartă de o lună, scrie publicația Chicago Sun Times.

BUCUREȘTI, 25 dec — Sputnik. Potrivit lui lui Steven Seiler în vârstă de 60 de ani, acesta "nu a observat" nici lipsa soției, nic mirosul straniu care venea din dormitor timp de o lună. Tamara Wilson, de 58 de ani, a fost găsită pe 10 decembrie. Aceasta era goală, fiind acoperită cu o bucată  de prelată albastră. Poliția a pătruns în casă după ce fiica femeii a rugat forțele de ordine să verifice dacă totul e în ordine cu mama ei, cu care nu a comunicat o perioadă îndelungată.

La rândul său, Seiler a menționat că nu știa că soția sa e moartă până nu a fost sunat de fiica lui. Cu toate acestea, poliția îl suspectează pe acesta de tăinuire a adevărului.

Bărbatul a fost reținut pe 19 decembrie, când a revenit în apartament. Acesta avea la el pașaportul soției decedate, cardul ei de credit, certificatul de naștere și inelul ei de cununie. Pe 22 decembrie, bărbatul a fost plasat în arest la domiciliu.

În octombrie, Seiler a fost găsit vinovat pentru violență domestică și vătămări corporale. Instanța i-a interzis să revină în apartamentul comun în stare de ebrietate. Potrivit înregistrărilor camerei de supraveghere, Seiler intra și ieșea din apartament, în plus mai și verifica cutia poștală în fiecare din cele cinci zile până poliția a găsit cadavrul soției.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2014, iar fiica lor are 22 de ani.

93
Tagurile:
Cadavru, Steven Seiler, Chicago, SUA

Загрузка...