Julian Assange

Assange afirmă SUA se pregătesc de un război cu Iranul

434
(reînnoit 10:35 01.12.2017)
Fondatorul Wikileaks a explicat ce ar putea semnifica o probabilă numire a noilor șefi la Departamentul de Stat și Agenția Centrală de Informații (CIA)

BUCUREȘTI, 1 dec — Sputnik. Posibilele proiecte ale administrației americane de a-l desemna pe directorul CIA, Mike Pompeo, ca secretar de stat și pe senatorul Partidului Republican Tom Cotton, director al CIA, ar putea duce la un conflict armat dintre Statele Unite ale Americii și Iranul, a scris pe contul său de Twitter fondatorul WikiLeaks, Julian Assange.

„Tom Cotton ar putea prelua șefia CIA și Pompeo cea a Departamentul de Stat, relatează Sputnik France, cu referire la New York Times. Asemenea schimbări ar putea duce la un război cu Iranul”.

Potrivit lui Assange, "Cotton este un adevărat agresiv față de Iran, față de WikiLeaks și Rusia, primește fonduri de la neoconservatori și grupuri legate de Israel".

Anterior, New York Times a transmis, citând surse din administrația SUA, că șeful cabinetului Casei Albe, John Kelly, a elaborat un "plan de tranziție", conform căruia, Poteo l-ar putea înlocui pe Rex Tillerson.

Potrivit sursei citate, aceste schimbări ar putea avea loc înainte de sfârșitul anului 2017 sau la începutul anului 2018.

434
Tagurile:
Razboi, Departamentul de Stat, Casa Albă, CIA, Wikileaks, Julian Assange, SUA, Iran
Тема:
Arestarea lui Julian Assange, fondatorul WikiLeaks (30)
Tematic
Khamenei: Rusia și Iranul ar putea „izola SUA”

Загрузка...