Cristiano Ronaldo

Ronaldo vrea tot atâția copii câte Baloane de Aur

46
Atacantul echipei de fotbal Real Madrid Cristiano Ronaldo este considerat favorit la câștigarea Balonului de Aur 2017

Ronaldo
© AFP 2019 / Javier Soriano
BUCUREȘTI, 17 nov — Sputnik. Lusitanul a dezvăluit, într-un interviu acordat cotidianului sportiv francez L'Equipe, că îşi doreşte să aibă şapte copii şi să câştige de tot atâtea ori Balonul de Aur, trofeul rezervat celui mai bun fotbalist al lumii.

Starul portughez, în vârstă de 32 ani, este cvadruplu deținător al Balonului de Aur (2008, 2013, 2014, 2016) și a devenit recent tată pentru a patra oară, după ce actuala sa parteneră, Georgina Rodriguez, a adus pe lume o fetiţă.

Ronaldo este considerat favorit și pentru câştigarea Balonului de Aur 2017, care va fi atribuit în decembrie curent.

"Sunt încrezător că voi câştiga, nu îmi fac probleme. Îmi doresc, desigur, să câştig. Ştiu ce ar însemna un al cincilea Balon de Aur pentru posteritate. Vreau şapte copii şi tot atâtea Baloane de Aur. Cât timp voi juca, am ambiţia să câştig totul", a afirmat Ronaldo, potrivit Ziarul de Iași.

Vedeta realului a mai declarat că se simte încurajat de familie, chiar atunci când se învinuiește pentru o evoluție mai slabă.

"Uneori sunt dezamăgit de modul în care am evoluat în timpul unui meci. După partidă îmi spun: 'puteam face mai bine'. Însă atunci când mă întorc acasă şi mă întâlnesc cu familia mea şi cu prietenii mei totul se schimbă", a precizat Ronaldo.

Marele său rival, argentinianul Lionel Messi (FC Barcelona), se va lupta și în acest an pentru câştigarea Balonului de Aur, trofeu care va fi atribuit de revista France Football în cadrul unei gale programate pe 7 decembrie.

46
Tagurile:
Balonul de aur, Real Madrid, Copii, Cristiano Ronaldo, Portugalia, Spania
Tematic
Steve Jobs, Celine Dion și Cristiano Ronaldo - Mamele lor au vrut să-i avorteze

Загрузка...