Vladimir Putin și Donald Trump discută în timpul summit-ului APEC

Recalcitranța americană: Kremlinul explică eșecul întâlnirii lui Putin cu Trump

264
Partea americană a propus ca întâlnirea dintre Vladimir Putin și Donald Trump să se desfășoare doar în locuri și la o oră convenabilă numai Statelor Unite ale Americii, a declarat purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov

BUCUREȘTI, 12 nov — Sputnik. Potrivit lui Peskov, reprezentanții SUA au fost extrem de recalcitranți și nu au propus nicio alternativă.

„Din păcate, de această dată, partea americană, în pofida străduințelor colegilor noștri ruși, de fapt, nu a propus nicio alternativă. Au propus doar o oră care i-a convenit doar părții americane și au propus un loc — un local închiriat de americani", a spus Peskov citat de RIA Novosti.

El a subliniat că întâlnirea dintre Putin și Trump de la Hamburg în cadrul summit-ului G20 a avut loc pe teritoriul americanilor, iar conform consecvenței diplomatice întâlnirea de la Dananga urma să aibă loc pe teritoriul rus.

În pofida acestor neînțelegeri, Putin și Trump au reușit să poate o discuție neformală și chiar au aprobat o declarație comună privind situația din Siria.

264
Tagurile:
recalcitranță, eșec, Putin-Trump, Întâlnire, APEC, Donald Trump, Vladimir Putin, Dmitri Peskov, SUA, Rusia
Tematic
Iată cum apreciază Putin întâlnirea sa cu Trump
Putin și Trump au ajuns la o înțelegere - detalii din culise
Putin și Trump și-au strâns mâinile în Danang, dar nu au comunicat la dineu

Загрузка...