US President Donald Trump

Trump: prietenia cu Rusia este benefică pentru întreaga lume

89
Deși împotriva Moscovei sunt introduse sancțiuni „grele", cu aceasta trebuie să cooperăm, prietenia dintre Rusia și SUA va aduce beneficii întregii lumi, a declarat liderul american Donald Trump.

BUCUREȘTI, 12 nov — Sputnik. În opinia lui Donald Trump, a venit timpul ca „pacea zdruncinată și frântă să fie vindecată".

„Împotriva Rusiei au fost introduse sancțiuni foarte grele. Contra lor au introdus sancțiuni la un nivel foarte înalt. Asta s-a întâmplat foarte recent. A venit timpul ca să vindecăm pacea frântă și zdruncinată", a declarat Donald Trump.

Liderul de la Casa Albă crede că „dacă Rusia va lua o poziție prietenoasă, în loc să luptăm cu ei tot timpul, atunci asta va fi o mare achiziție pentru întreaga lume, precum și o achiziție, dar nu un neajuns pentru țara noastră (SUA, n.red.)".

Anterior Trump apreciat drept pozitivă întâlnirea sa cu Vladimir Putin în cadrul summit-ului APEC. El a spus că își dorește ca Rusia să contribuie la soluționarea crizelor din Siria, Coreea de Nord și Ucraina.

89
Tagurile:
Prietenie, pace, Relațiile ruso-americane, Relații internaționale, APEC, Vladimir Putin, Donald Trump, Rusia, SUA
Tematic
Trump: istoria cu „implicarea Rusiei"- o barieră artificială în calea dialogului
Iată cum apreciază Putin întâlnirea sa cu Trump
Putin și Trump au ajuns la o înțelegere - detalii din culise
Putin și Trump și-au strâns mâinile în Danang, dar nu au comunicat la dineu

Загрузка...