Donald Trump și Vladimir Putin la summit-ul APEC

Trump: istoria cu „implicarea Rusiei"- o barieră artificială în calea dialogului

140
(reînnoit 17:33 11.11.2017)
Președintele american, Donald Trump, a declarat sâmbătă, după întâlnirea cu omologul său rus, Vladimir Putin, că istoria „implicării Rusiei în alegerile din SUA" este o barieră artificială în calea dezvoltării relațiilor bilaterale

BCUREȘTI, 11 nov — Sputnik. Potrivit lui Trump, în timpul discuției cu Putin la summit-ul APEC a primit asigurări că Rusia nu s-a implicat în procesul electoral din SUA.

„Asta este cu adevărat o barieră artificială pentru soluționarea problemelor cu Rusia, care este pusă în fața noastră. Președintele Putin spune foarte ferm, categoric, că el nu are nimic în comun cu asta. Nu trebuie să facem polemică, trebuie să începem a vorbi despre Siria și Ucraina", a spus Trump, citat de presa americană.

El a mai spus că istoria privind „implicarea Rusiei" a fost pusă la cale de democrați și a calificat investigațiile legate de acest subiect drept o rușine.

„Toți știu că nu a existat nici-o înțelegere", a subliniat Trump.

Liderul american a ai spus că intenționează să obțină sprijinul Moscovei în chestiunea siriană și în cea nord-coreeană.

140
Tagurile:
Putin-Trump, Rusia-SUA, Întâlnire, Relații bilaterale, APEC, Donald Trump, Vladimir Putin, Coreea de Nord, Rusia, SUA, Ucraina, Siria
Tematic
Iată cum apreciază Putin întâlnirea sa cu Trump
Putin și Trump au ajuns la o înțelegere - detalii din culise

Загрузка...