Donald Trump

Trump atacă pe Clinton și apropiații ei

55
(reînnoit 17:52 31.10.2017)
Donald Trump a venit cu o nouă serii de critici în adresa Hillary Clinton și apropiaților acesteia

BUCUREȘTI, 31 oct — Sputnik. Președintele SUA, Donald Trump, a criticat în Twitter oponentul său în alegerile prezidențiale din 2016, Hillary Clinton, șeful staffului ei de campanie, John Podesta și fratele acestuia, lobby-stul democrat Tony Podesta, care și-a anunțat demisia din propria companie de lobby.

Potrivit lui Trump, plecarea celor doi frați ar ajuta la "secarea mlaștinii" — metafora utilizată de Trump cu referire la lobbyștii de la Washington și relațiile acestora cu elita guvernantă.

"Cea mai mare poveste de ieri, de pe urma căreia tremură democrații, este că Podesta a fugit din propria firmă. Ceea ce știe despre escroaca Hillary este groaznic. (Plecarea) lui (Tony Podesta n.r.) și a fratelui lui ajută la secarea mlaștinii, ar fi o nouă realizare a promisiunilor din campanie. Știrile false sunt slăbuțe!", a scrie Trump.

Luni, fostul șef al campaniei al lui Trump, Paul Manafort și partenerul acestuia de afaceri, Rick Gates, le-a fost înaintate 12 capete de acuzare, inclusiv conspirație împotriva SUA și conspirație cu scopul spălării banilor obținuți din activitatea de lobby în interesul Ucrainei. De asemenea, a devenit cunosc faptul că Tony Podesta și-a părăsit firma de lobby. Podesta ar fi desfășurat activitate de lobby în favoarea fostului președinte al Ucrainei, Viktor Ianukovici, din partea căruia ar fi primit peste 900 mii de dolari între 2011-2012.

55
Tagurile:
scandal, lobby, Tony Podesta, Donald Trump, Hillary Clinton, SUA
Tematic
10 milioane $ pentru arestul omului lui Trump - dar pledează nevinovat!
Stați, Ce? „Kim Jong-un” a ajuns la New York în vizită la Donald Trump (VIDEO)
Trump, învins de Servicii, nu poate duce la capăt o promisiune crucială
Incredibil: Donald Trump a fost bombardat cu mici steaguri ruse în Congres
Casa Albă nu exclude o întrevedere între Trump și Putin în Vietnam
Răsturnare de situație: Trump, despre datele privind asasinarea lui Kennedy
Trump vrea să blocheze publicarea datelor despre asasinarea lui Kennedy
Ce a spus Trump despre probabilitatea celui de-al treilea război mondial

Загрузка...