Le Northrop B-2 Spirit, avion bombardier emblématique des ailes volantes

Ce fac aceste bombardiere nucleare US B-2 lângă Coreea de Nord?

496
În perioada premergătoare vizitei președintelui SUA în Japonia și Coreea de Sud, bombardierele strategice ale Forțelor Aeriene ale SUA, capabile să transporte arme nucleare, au efectuat zboruri în proximitatea Coreei de Nord.

BUCUREȘTI, 31 oct — Sputnik. Bombardierele strategice americane B-2 Spirit, capabile să efectueze lovituri nucleare, au efectuat zboruri în proximitatea Coreei de Nord, în perioada premergătoare vizitei președintelui SUA, Donald trump, în Japonia și Coreea de Sud, transmite Sputnik France, cu referire la Fox News.

Potrivit Fox News, care face referire la Apărarea americană, zborul a fost efectuat pentru a familiariza echipajul bombardierelor strategice cu geografia și condițiile de muncă în regiune, ceea ce le va permite să-și păstreze înaltul nivel de pregătire în luptă.

La rândul său, presa japoneză susține că misiunea B-2 atestă atașamentul SUA față de aliații săi și angajamentul Washingtonului de a "consolida securitatea regională".

Sursa citată mai afirmă, de asemenea, că bombardierele B-2 sunt cea mai bună alegere pentru a lovi Coreea de Nord, în caz de necesitate. Trebuie remarcat faptul că întâlnirea lui Trump cu liderii Japoniei și Coreei de Sud va fi dedicată în mod special relațiilor cu Phenianul.

496
Tagurile:
Vizita lui Trump în Japonia și Coreea de Sud, Lovituri nucleare, Bombardierele B-2 Spirit, Donald Trump, Japonia, Coreea de Sud, Coreea de Nord, SUA
Тема:
Situația în jurul Coreei de Nord (215)
Tematic
Pentagon: Mai multe scenarii militare pentru minimiza amenințarea nord-coreeană
Coreea de Nord a făcut un anunț uluitor despre potențialul său nuclear
Europa de Est, în pericol! Ţările ce s-ar afla în raza rachetelor Coreei de Nord
Arma nucleară a Coreei de Nord e o chestiune pe viață și pe moarte
Coreea de Nord: atacăm SUA cu o lovitură "inimaginabilă"

Загрузка...