Kim Jong Un

CIA l-a marcat pe Kim Jong Un cu „Black Mark"?

219
(reînnoit 17:44 22.10.2017)
Declarația șefului CIA înseamnă că liderului nord-coreean i-a fost aplicată Black Mark (pata neagră), a declarat un membru al Consiliului federației din Rusia

BUCUREȘTI, 22 oct — Sputnik. Președintele Comisiei pentru politică informațională din Consiliul Federației, Serghei Pușkov, a afirmat că declarația șefului CIA înseamnă doar că lui Kim Jong Un i-a fost aplicată Black Mark.

„Declarația conducătorului CIA înseamnă una: lui Kim Jong Un i-a fost aplicată Black Mark. Liderii nu dispar așa, pur și simplu. Alta e întrebarea cât este de realizabilă această amenințare", a scris Pușkov pe pagina sa de Twitter.

Anterior șeful CIA, Mike Pompeo, a declarat în cadrul unui forum dedicat „apărării democrației" că în cazul în care liderul nord-coreean va dispărea subit, el nu va comenta acest incident. Pompeo a ținut să invoce în acest sens „istoria CIA".

219
Tagurile:
Black Mark, Kim Jong Un, Asasinate CIA, Phenian, CIA, Consiliul Federației, CIA, Serghei Pușkov, Mike Pompeo, Kim Jong-un, Coreea de Nord, Rusia, SUA
Tematic
Șeful CIA sugerează că Kim Jong Un ar putea fi ucis
CIA, concluzie neașteptată, dă peste cap tot: "Kim nu e nebun, e rațional!"
Amenințare fără precedent a lui Kim: "dreptul la lovituri preventive nucleare"

Загрузка...