The sun rises behind The Elizabeth Tower, also known as 'Big Ben' on the day British Chancellor of the Exchequer George Osborne delivers his budget in London on March 16, 2016

Rezident român în Anglia, încurajat de sute de englezi se sinucidă! (Video)

1668
(reînnoit 11:42 28.09.2017)
Un român disperat s-a suit pe un pod din Bristol în semn de protest, sute de englezi, mulți beți îi strigau să se arunce!

BUCUREȘTI, 27 sept — Sputnik. Cunoscuta publicație Daily Mail publică un reportaj de la un incident absolut revoltător: din disperare, un român de 50 de ani să dezbrăcat și s-a urcat pe podul Pero's Bridge din orașul Bristol amenințând că se va arunca în apă și se va sinucide.

Nicolae Iordache are 50 de ani, este tată a doi copii, este de doi ani în Marea Britanie și lucrează într-un restaurant. Motivul protestului său este că a fost dat afară din casă de proprietar în urma unei dispute — și timp de două săptămâni a încercat, fără succes, să-și găsească o locuință. Prin gestul său extrem, Iordache a vrut să atragă atenția autorităților pentru a i se rezolva situația locativă. Dar nu a fost cum a dorit românul…

Sute de spectatori s-au adunat ca la un spectacol, au început să aplaude și să-l îndemne să sară. „Hai, grăbește-te și sari" sau "Sari! Sari!", se putea auzea din toate părțile. La un moment dat, un spectator în stare de ebrietate a sărit în apă, iar alții au strigat — "Vezi cum se face?"

În tot acest timp, poliția a încercat, prin negociatorii săi, să-l convingă pe român să renunțe la demersul său.

„Este viața mea", a spus Iordache. "Vreau doar să fiu ajutat, nu am dorit asemenea probleme. Azi am venit să protestez, sunt o persoană cinstită".

Peros bridge, Bristol
© Photo : wikipedia.org
Peros bridge, Bristol

După ce incidentul s-a terminat, Iordache a spus că nu a dorit să își facă rău, iar poliția a acceptat să nu trateze cazul ca pe o tentativă de suicid, transmite Daily Mail.

"Un grup de cetățeni care urmăreau incidentul au făcut comentarii deplasate în timp ce ofițerii încercau să ia legătura cu cel care a cauzat incidentul", a declarat purtătorul de cuvânt al poliției din Avon și Somerset, care a condamnat, ca și presa, comportamentul cetățenilor "fără suflet".

1668
Tagurile:
român, Anglia
Tematic
Român, arestat pentru terorism - aducea un sirian din Anglia să atace "mascații"
(VIDEO) Românii vor fi deportați din UK? Răspunsul Theresei May pentru un român
Europarlamentar român: recomandări pentru românii din Marea Britanie după Brexit
Cutremurător! Tânăr român mort la muncă în Marea Britanie. „Ţipa de durere"

Загрузка...