Daesh fighters fire during a a battle against the Syrian government forces, at al-Sinaa neighborhoods, in the oil-rich city of Deir el-Zour, east of Syria (File)

Lovituri asupra jihadiștilor care au încercuit militarii ruși în Siria - VIDEO

477
(reînnoit 12:33 24.09.2017)
Forțele Aerospațiale din Rusia au reușit să scoată din încercuirile extremiștilor un pluton al poliției militare rusești în zona de escaladare din Idlib. Înregistrarea video a eliminării jihadiștilor a fost publicată pe Internet.

BUCUREȘTI, 21 sept — Sputnik. Un detașament special al Forțelor Aerospațiale ruse din Siria a efectuat atac asupra islamiștilor Frontului al-Nosra, care au lansat o ofensivă în nord-vestul Siriei și au înconjurat un pluton al poliției militare rusești, în total 29 de bărbați, angajați în misiuni de observare în zona de escaladare Idlib. Timp de câteva ore, soldații s-au opus extremiștilor și trei dintre ei au fost răniți. Intervenția aviației rusești i-a ajutat să scape de încercuire.

Ministerul rus al Apărării a declarat că ofensiva Frontului al-Nosra în nord-vestul Siriei a fost stopată și extremiștii au fost împinși spre pozițiile lor inițiale.

477
Tagurile:
Frontul al-Nosra, Extremiști, Rusia, Siria
Тема:
Războiul din Siria (420)
Tematic
Submarinele rusești distrug țintele SI din Siria cu rachete de croazieră Kalibr
Cea mai mare victorie în Siria din ultimii 3 ani asupra „Statului Islamic”
BREAKING: Arabia Saudită și Israel ar putea "interveni direct" în Siria
Operaţiunea Rusiei în Siria: Daesh, lăsată fără venituri din petrol şi fără arme
Ministrul rus al Apărării: Războiul civil din Siria "s-a terminat de-facto"

Загрузка...