Spațiul cosmic

O nouă apocalipsă! Sfârșitul lumii deja în această sâmbătă

476
(reînnoit 12:08 21.09.2017)
Un "cercetător" autoproclamat David Meade susține că lumea, așa cum o știm, va lua sfârșit pe 23 septembrie datorită apariției misterioasei Planete X.

BUCUREȘTI, 20 sept — Sputnik. Meade, care se desemnează drept "numerolog creștin" și spune că a studiat astronomia la o universitate din Kentucky, își bazează profeția asupra descrierii biblice a unei imagini care ar trebui să apară pe cer în această sâmbătă, scrie Sputnik International.

Apocalipsa din Biblie descrie o femeie "cu luna sub picioarele ei și o coroană de douăsprezece stele pe capul ei", dând naștere unui băiat care "va conduce toate națiunile".

Meade crede că femeia este constelația Fecioara, care se va plasa sâmbătă peste lună și sub nouă stele și trei planete. Și copilul este planeta Jupiter, care se va deplasa din Fecioara în acea noapte ca și cum ar naște.

Potrivit lui Meade, sâmbăta este ziua în care Nibiru va apărea în cele din urmă înaintea noastră, semnând începutul unei serii de cataclisme globale, care ar putea să nu ne distrugă pe toți, dar cu siguranță ar putea schimba Pământul pentru totdeauna.

"Lumea nu se termină, dar lumea așa cum o știm se termină", a declarat Meade pentru Washington Post.

În timp ce căuta coduri numerice secrete în Biblie, Meade a descoperit că 23 septembrie cade la 33 de zile după eclipsa solară de luna trecută.

"Iisus a trăit timp de 33 de ani. Numele Elohim, care este numele lui Dumnezeu pentru evrei, a fost menționat de 33 de ori [în Biblie]. Este un număr semnificativ din punct de vedere biblic, numerologic semnificativ", a spus Meade.

În ciuda acestui argument puternic în favoarea teoriei zilei de azi, cercetătorii NASA au dezvăluit concluziile lui Meade, spunând că este foarte puțin probabil ca Nibiru să existe, iar dacă ar fi într-adevăr să se ciocnească de Pământ în această sâmbătă, toată lumea de pe planetă ar fi văzut-o până acum.

"Ar fi foarte luminos. Ar fi ușor vizibil cu ochiul liber", a spus David Morrison, astronom la NASA.

Deci, gândiți-vă de două ori înainte de anularea planurilor de weekend.

476
Tagurile:
sâmbătă, Apocalipsa
Postul de televiziune Russia Today

Youtube a avertizat RT pentru transmisiunea discursului lui Trump

101
YouTube a expediat o avertizare postului de televiziune RT, după transmisiunea în direct a discursului lui Donald Trump.

BUCUREȘTI, 2 mar – Sputnik. Postul de televiziune RT anunță că a primit o avertizare din partea YouTube după transmisiunea discursului fostului președinte al SUA, Donald Trump, rostit în timpul unei conferințe în Orlando.

Duminică, într-un discurs susținut la conferința conservatoare CPAC în Orlando, Trump a declarat că ar putea candida din nou pentru funcția de președinte, menționând că democrații vor pierde alegerile prezidențiale din 2024. E prima declarație publică făcută de Trump după plecarea de la Casa Albă.

“YouTube ne-a expediat o avertizare pentru că am transmis în direct discursul lui Trump de la conferința conservatorilor în Orlando. Motivul oficial – “în video nu există o contextualizare suficientă, care ar explica și demonstra suplimentar că e vorba de Trump's violative CPAC speech (un discurs violent al lui Trump), sunt necesare mai multe detalii și mai multe informații explicative, e necesară o contextualizare care ar arăta că e un exemplu de hateful speech (discurs de ură)””, se spune într-o postare în canalul Telegram al RT.

În ultimele luni, platformele occidentale blochează tot mai des conturile instituțiilor media rusești. Așa, Facebook a blocat fără niciun fel de explicații contul agenției Baltnews. În octombrie Twitter a marcat materialul postului de televiziune RT despre alegerile din SUA ca potențial manipulative, iar mai devreme a eliminat din motorul de căutare contul agenției RIA Novosti.

Pe 28 octombrie, Roskomnadzor (Serviciul federal de supraveghere a comunicațiilor, tehnologiei informației și mass-media) a expediat în adresa companiilor Facebook, Twitter și Google (căruia îi aparține YouTube) o scrisoare în care cer încetarea aplicării cenzurii în cazurile presei rusești.

101
Tagurile:
Cenzură, Discurs, youtube, Russia Today, Donald Trump
Tematic
Trump revine în forță: vrea capul unui ”trădător”!
Explozie, fum: cazinoul lui Trump din Atlantic City nu mai există
Donald Trump revine? „Am câştigat în mod covârşitor!”
Donald Trump se întoarce, discurs exploziv: „Democraţii au pierdut Casa Albă”
Câți republicani l-ar urma pe Trump într-un nou partid

Загрузка...

Japonia cere Chinei oprească testarea anală pentru Covid-19 pe cetățenii săi

64
(reînnoit 16:19 02.03.2021)
Guvernul japonez a cerut Chinei să nu supună cetățenii japonezi unor teste anale pentru Covid-19 la intrarea acestora în ţară, relatează Japan Times.

BUCUREŞTI, 2 mart – Sputnik. Secretarul general al cabinetului japonez Katsunobu Kato a anunțat luni, 1 martie, că guvernul japonez a cerut Chinei să nu supună cetățenii japonezi la teste anale pentru Covid-19 atunci când intră în această țară, relatează Japan Times.

Potrivit purtătorului de cuvânt al guvernului japonez, solicitarea a fost făcută prin intermediul ambasadei de la Beijing în urma plângerilor din partea unor japonezi supuşi unei „suferințe psihologice” prin aceste teste.

Potrivit Japan Times, Kato a declarat, într-o conferință de presă, că guvernul japonez va continua să solicite Chinei să înceteze să-i supună cetățenii acestei metode de testare, menționând că „nu a mai fost confirmată în nicio altă parte a lumii”, a spus acesta, citat de Sputnik France

De asemenea, canalele de presă americane Vice și Washington Post au raportat săptămâna trecută că angajații Departamentului de Stat staționați în China s-au plâns că ar fi fost testați „în mod eronat” cu această metodă, chiar dacă în principiu sunt scutiţi de aceasta. Însă aceste informații au fost negate de purtătorul de cuvânt al Ministerului de Externe chinez în timpul unei conferințe de presă.

Metoda de testare anală a fost utilizată în timpul unei creşteri epidemice recente limitate la Beijing. De asemenea, a fost impusă călătorilor internaționali plasați în carantină la sosirea în China.

Galicia, o comunitate autonomă din nord-vestul Spaniei, a optat pentru utilizarea acestei metode de testare pentru Covid-19. Ministerul regional al Sănătății a spus că metoda va fi aplicată în principal persoanelor întubate cu boli grave.

64
Tagurile:
China, Japonia

Загрузка...