Viktor Orban

Ungaria va avea de ales în 2018. Viktor Orban sau "invazia migranților"

204
(reînnoit 10:34 05.09.2017)
Ungaria va avea de ales la scrutinul de anul viitor între premierul Viktor Orban și desființarea gardului la frontieră, a declarat duminică responsabilul de comunicare al partidului ungar de guvernământ Fidesz, Balazs Hidveghi.

BUCUREȘTI, 4 sept — Sputnik. Este al 3-lea an de când invazia în masă a migranților reprezintă o amenințare fundamentală pentru Europa, a spus Balazs Hidveghi, adăugând că alianța de guvernământ de la Budapesta acționează pentru consolidarea securității Ungariei pentru ca poporul său "să-și poată crește copiii în pace", informează Agerpres.

"Avem de ales între a ne proteja țara sau a permite ca să se schimbe pentru totdeauna. Ne-am dori să păstrăm Ungaria ca țară a ungurilor", a afirmat Balazs Hidveghi într-o conferință de presă.

Unele estimări recente arata ca aproximativ 60 de milioane de migranți vor veni din Africa și din Europa în următorii ani.

În același context, reprezentantul Fidesz a criticat opoziția de stânga pe care a catalogat-o drept "compania lui Soros".

El a mai spus că Laszlo Botka, nominalizat candidat al Partidului Socialist la funcția de premier, a declarat că va "merge direct la Bruxelles după numirea sa" pentru a anunța că intenționează să demonteze gardul de la granița sudică.

Candidatul Ferenc Gyurcsany și coaliția sa democratică intră în aceeași categorie a politicii finanțate de George Soros.

Oficialul Fidesz a mai spus că și partidul de opoziție Egyutt este finantat de Soros.

Același responsabil Fidesz a declarat că partidul său se așteaptă la posibilitatea unor proteste violente de stradă pe parcursul perioadei de campanie în toamnă, proteste finanțate de George Soros.

204
Tagurile:
Invazie, migranți, Viktor Orban, Ungaria
Tematic
ORBAN, aflat în România: Soros și UE doresc o "Europă mixtă, musulmanizată"
Viktor Orban: Națiunea care nu poate să-și protejeze interesele nu e o națiune
Breaking News: Război total la Budapesta, Orban e primul vizat
Orban: „Ungaria alege propriul drum... Esența Europei nu este la Bruxelles"
De ce Viktor Orban admiră identitatea creștină a României?
Proteste masive în Ungaria. Orban închide Universitatea lui Soros

Загрузка...