Viktor Orban

Ungaria va avea de ales în 2018. Viktor Orban sau "invazia migranților"

208
(reînnoit 10:34 05.09.2017)
Ungaria va avea de ales la scrutinul de anul viitor între premierul Viktor Orban și desființarea gardului la frontieră, a declarat duminică responsabilul de comunicare al partidului ungar de guvernământ Fidesz, Balazs Hidveghi.

BUCUREȘTI, 4 sept — Sputnik. Este al 3-lea an de când invazia în masă a migranților reprezintă o amenințare fundamentală pentru Europa, a spus Balazs Hidveghi, adăugând că alianța de guvernământ de la Budapesta acționează pentru consolidarea securității Ungariei pentru ca poporul său "să-și poată crește copiii în pace", informează Agerpres.

"Avem de ales între a ne proteja țara sau a permite ca să se schimbe pentru totdeauna. Ne-am dori să păstrăm Ungaria ca țară a ungurilor", a afirmat Balazs Hidveghi într-o conferință de presă.

Unele estimări recente arata ca aproximativ 60 de milioane de migranți vor veni din Africa și din Europa în următorii ani.

În același context, reprezentantul Fidesz a criticat opoziția de stânga pe care a catalogat-o drept "compania lui Soros".

El a mai spus că Laszlo Botka, nominalizat candidat al Partidului Socialist la funcția de premier, a declarat că va "merge direct la Bruxelles după numirea sa" pentru a anunța că intenționează să demonteze gardul de la granița sudică.

Candidatul Ferenc Gyurcsany și coaliția sa democratică intră în aceeași categorie a politicii finanțate de George Soros.

Oficialul Fidesz a mai spus că și partidul de opoziție Egyutt este finantat de Soros.

Același responsabil Fidesz a declarat că partidul său se așteaptă la posibilitatea unor proteste violente de stradă pe parcursul perioadei de campanie în toamnă, proteste finanțate de George Soros.

208
Tagurile:
Invazie, migranți, Viktor Orban, Ungaria
Tematic
ORBAN, aflat în România: Soros și UE doresc o "Europă mixtă, musulmanizată"
Viktor Orban: Națiunea care nu poate să-și protejeze interesele nu e o națiune
Breaking News: Război total la Budapesta, Orban e primul vizat
Orban: „Ungaria alege propriul drum... Esența Europei nu este la Bruxelles"
De ce Viktor Orban admiră identitatea creștină a României?
Proteste masive în Ungaria. Orban închide Universitatea lui Soros
Călătorie în Franța pe timp de coronavirus

Schimbare importantă în Franţa: noi relaxări cu 10 zile mai devreme

15
Franța introduce noi relaxări şi a decis ridicarea interdicţiei circulaţiei în timpul nopţii, cu 10 zile înainte de termenul iniţial. Ce reguli intră în vigoare de joi.

BUCUREŞTI, 16 iun – Sputnik. Franța a decis să relaxeze regulile privind purtarea măștilor în aer liber, începând de joi. O tendință pozitivă în ceea ce priveşte coronavirusul a permis țării să ridice interdicţia ieşirii din case în intervalul orar 23:00-06:00, cu zece zile înainte de termenul stabilit iniţail.

Interdicţia, care urma să expire pe 30 iunie, va fi ridicată duminică, a declarat premierul Jean Castex. Intervalul interdicţiai a fost mutat de la 21:00 la 23:00 la începutul acestei luni.

De asemenea, începând de joi, oamenii nu mai sunt obligaţi să poarte măști în aer liber, cu excepția locurilor aglomerate, cum ar fi piețele stradale, locurile de joacă și stadioanele.

Purtarea măştilor va rămâne obligatorie în mijloacele de transport public, precum și la locul de muncă, în magazine și alte spații închise, cu excepția barurilor și restaurantelor.

„Nu am mai cunoscut un nivel atât de scăzut de răspândire a virusului din august anul trecut”, a spus Castex, care a atribuit succesul „mobilizării francezilor” și campaniei de vaccinare. Situația se îmbunătăţeşte „mai repede decât am sperat”, a spus acesta, potrivit RT

„Este normal să ne ajustăm măsurile și anumite elemente din calendar, menținând în același timp un nivel ridicat de vigilență în următoarele săptămâni”, a adăugat Castex.

15
Tagurile:
Franța

Загрузка...
Vladimir Putin și Joe Biden, la summitul de la Geneva, 16 iunie 2021

La Geneva au demarat negocierile în format extins între Putin și Biden

21
(reînnoit 17:29 16.06.2021)
La Geneva au demarat negocierile în format extins, după încheierea discuției în format restrâns între Putin și Biden.

BUCUREȘTI, 16 iun – Sputnik. Prima parte a negocierilor dintre președinții Rusiei și SUA, Vladimir Putin și Joe Biden, într-un format extins a demarat la vila La Grange din Geneva, transmite agenția RIA Novosti.

Mai devreme, Kremlinul menționase că negocierile vor fi alcătuite din trei părți: restrâns și două extinse, cu o pauză de cafea. O sursă apropiată de organizatorii întrevederii a informat RIA Novosti că discuțiile ar putea dura 4 ore și 45 de minute.

Negocierile dintre Putin și Biden în format restrâns au durat aproximativ 2 ore.

Din delegația rusă fac parte consilierul prezidențial Iuri Ușakov, ministrul de Externe, Serghei Lavrov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov, amabsadorul Rusiei în SUA, Anatol Antonov, șeful Statului Major al Forțelor Armate ale Rusiei, Valeri Gherasimov și viceministrul de Externe, Serghei Reabkov. De asemenea, a fost invitat adjunctul șefului administrației prezidențiale Dmitri Kozak și reprezentantul special al președintelui pentru Siria, Aleksandr Lavrentiev.

21
Tagurile:
Geneva, Joe Biden, Vladimir Putin
Тема:
Summit Putin - Biden
Tematic
Putin și Biden și-au dat mâna - VIDEO
Stoltenberg: Summitul Putin – Biden este extrem de important
Jurnaliștii americani au provocat o busculadă la summitul Putin - Biden
Putin și Biden au făcut un schimb de glume
Întrevederea Putin - Biden la Geneva - Foto

Загрузка...