Sharia

Marea Britanie: Avertizări șocante - zonă controlată de Sharia

1246
Locuitorii dintr-un oraş din Marea Britanie au tras o sperietură când au văzut pe un panou mare publicitar, din centrul oraşului, afişate imagini cu mesaje ofensatoare.

BUCUREŞTI, 7 aug — Sputnik. Pe un panou publicitar din centrul orașului Cardiff, Marea Britanie, au apărut afişate imagini cu mesaje ofensatoare, ceea ce a determinat demararea unei anchete din partea Poliţiei, potrivit RT

Săptămâna trecută, pe ecranul din centrul oraşului au fost afişate simboluri precum svastica și mesaje de extremă dreaptă, după ce un hacker a obţinut controlul asupra sistemului care afişa mesaje publicitare.

Pe una dintre imagini apărea scris: „Avertizare! Aceasta este o zonă controlată de Sharia. Fără alcool. Fără jocuri de noroc. Fără pornografie".

​Într-o postare anonimă pe internet, atacatorul cibernetic a susținut că a descoperit o vulnerabilitate a sistemului de securitate al panourilor.

Poliția din sudul Țării Galilor a declarat că a primit o serie de apeluri legate de incident.

„Am alertat consiliul municipal și vom investiga infracțiunile care au fost comise", a precizat un purtător de cuvânt.

Consiliul din Cardiff a declarat că a contactat compania care deține și controlează panoul publicitar și că acesta a fost oprit la miezul nopţii.

1246
Tagurile:
Sharia, Billboard, UK, Marea Britanie

Загрузка...