Londra

Marea Britanie va oferi vize preferențiale pentru această categorie de migranți

3327
(reînnoit 11:21 05.08.2017)
Autoritățile britanice vor oferi vize preferențiale pentru migranții tineri din UE

BUCUREȘTI, 5 iul — Sputnik. După Brexit, autoritățile britanice planifică să ofere vize pentru migranții cu vârsta de până la 30 de ani vize de muncă pe o perioadă de doi ani, anunță publicația Telegraph, cu referință la un raport al comisiei consultative pentru migrație.

Potrivit documentului, experții comisiei independente recomandă autorităților britanice să urmeze exemplul Australiei, Noii Zelandei și Canadei, oferind migranților cu vârsta cuprinsă între 18 și 30 de ani un statut privelegiat.

„Există un și de motive pentru acest lucru: tinerii migranți au mai mulți ani de muncă în perspectivă, iată de ce au mai multe șanse să contribuie pozitiv la creșterea veniturilor statului. De asemenea, aceștia se asimilează mult mai bine", se spune în documentul citat.

3327
Tagurile:
Brexit, muncitori, Viza, Migranți, Marea Britanie
Тема:
Brexit. Marea Britanie a ieșit din UE (680)
Vladimir Zelenski

Zelenski amenință creeze “cea mai puternică armată din Europa”

22
Zelenski amenință să creeze cea mai puternică armată din Europa, în cazul în care Occidentul va renunță să mai ofere sprijinul Kievului în conflictul civil din Estul țării.

BUCUREȘTI, 16 iun – Sputnik. În cazul în care statele occidentale vor renunța să mai susțină Ucraina în conflictul cu autoproclamatele republici din Donbas, Kievul va fi nevoit să-și creeze cea mai „puternică armată din Europa”, pentru a rezolva această problemă pe cont propriu.

© Sputnik / Алексей Никольский

Declarația a fost făcută de președintele ucrainean, Vladimir Zelenski, într-un interviu oferit presei străine, conținutul căreia a fost dat publicității de serviciul de presă al administrației prezidențiale.

Potrivit lui, este vorba de obținerea unei supremații tehnice și militare cu ajutorul potențialului uman, însă acest lucru nu este pe deplin bun.

“În loc să devină cercetători, să dezvolte tehnologic țara, oamenii vor fi nevoiți să se gândească cum să-și apere familia, casa”, a subliniat președintele Ucrainei.

Zelenski a mai adăugat că în prezent poporul ucrainean moare în Donbas pentru aceleași principii, pe care le apără NATO și Uniunea Europeană. Totodată, el a avertizat statele europene cu privire la riscul unor noi conflicte la frontierele lor, în cazul în care nu vor interveni.

22
Tagurile:
Vladimir Zelenski, Ucraina
Tematic
Zelenski: Nord Stream – 2 e un Royal Flush pentru Rusia. Reacția Kremlinului
Axios: Biden a refuzat să se întâlnească cu Zelenski înainte de summitul cu Putin
Putin, gata să discute cazul Crimeea cu Zelenski, dar nu despre apartenenţa peninsulei

Загрузка...
Vladimir Putin și Joe Biden

Putin și Biden au făcut un schimb de glume

76
Vladimir Putin a făcut o glumă cu Joe Biden atunci când presa a fost scoasă din sala unde se aflau cei doi lideri.

CHIȘINĂU, 16 iun – Sputnik. Președintele rus Vladimir Putin a făcut  o glumă cu președintele american Joe Biden înaintea summitului de la Geneva.

În momentul în care angajații serviciilor de securitate le-au cerut jurnaliștilor și cameramanilor să părăsească sîncăperea, liderul rus u-a spus ceva zâmbind omologului său american, amândoi au izbucnit în râs.

Întâlnirea celor doi președinți are loc în biblioteca Vilei La Grange din Geneva. Pe masa dintre Putin și Biden se află un buchet mic de flori albe.

Negocierile vor consta din trei părți: una în format restrâns și două extinse. O sursă familiarizată cu pregătirile pentru întâlnire a declarat cu o zi înainte pentru RIA Novosti că întâlnirea va dura patru ore și 45 de minute.

76
Tagurile:
Joe Biden, Vladimir Putin

Загрузка...