Donald Trump și Vladimir Putin

Trump dezvăluie ce-i va cere lui Putin când se vor întâlni la Casa Alba

111
Președintele Donald Trump intenționează să îl invite pe liderul Rusiei la Casa Albă, însă nu crede că acum este momentul potrivit, a spus el, dezvăluind ceea ce îi va cere lui Vladimir Putin.

BUCURESTI, 14 iul — Sputnik. Întrebarea în legătură cu ce candidat la Casa Alba ar fi fost de dorit in viziunea lui Vladimir Putin scapă în continuare lui Donald Trump, așa cum a declarat reporterilor în timp ce călătorea spre Franța pentru a se întâlni cu președintele Emanuel Macron, scrie RT.

"Data viitoare când sunt cu Putin, o să-l întreb: cu cine ați tinut cu adevărat? Pentru că nu pot să cred că ar tinut cu mine. Eu. Armata puternica, granite puternice — dar lui îi pasă mai puțin de granite", a spus Trump, adăugând că presupusul sprijin al lui Putin pentru el a fost îndoielnic, deoarece el a fost tot pentru o economie puternică a SUA și pentru o competitie acerba pe piata combustibililor fosili cu Rusia.

Președintele american a adăugat totuși că vrea doar să "facă mari negocieri cu Rusia".

Trump a refuzat încă o dată orice presupusă interferenta cu Rusia, marcând scandalul "Trump-Rusia" drept o "vânătoare de vrăjitoare a mass-mediei" care este "rea pentru țară".

"Să fim oamenii destepti, nu oamenii proști. Cel mai simplu lucru pentru mine să-ți spun este că nu-l voi invita niciodată. Nu vom vorbi niciodată cu Rusia. Că toți prietenii mei din Congres vor spune, oh, e minunat, e minunat. Oamenii, probabil avem a doua cea mai puternică țară nucleară din lume. Dacă nu ai dialog, trebuie să fii prost. Proștilor!"

Trump a spus că il va invita pe președintele rus la Casa Albă, însă timpul nu pare potrivit acum.

"Nu cred că este momentul potrivit, dar răspunsul este da, aș vrea", a spus Trump.

111
Tagurile:
Casa Albă, Donald Trump, Vladimir Putin
Tematic
(VIDEO) Vladimir Putin și Melania Trump, despre ce au vorbit?
Trump, linșat politic în SUA după înțelegerea cu Putin
Ivanka Trump are probleme mari, din cauza lui...
Trump a declarat că întâlnirea sa cu Putin a fost grandioasă
Trump și Putin au refuzat să răspundă la întrebările jurnaliștilor
Trump și Putin au început să discute despre soarta lumii

Загрузка...