Vladimir Putin discută cu jurnaliștii în timpul summit-ului G20 de la Hambrug

Putin a făcut o declarație șocantă pentru constructorii ruși de automobile

327
Chiar la summit-ul G20 de la Hamburg, Președintele Federației Ruse, Vladimir Putin, a făcut o declarație surprinzătoare despre automobilul de lux „Kortej", asupra căruia lucrează de ani de zile constructori mari din Rusia

BUCUREȘTI, 8 iul — Sputnik. Ceea ce a declarat Vladimir Putin despre automobilul blindat, în care ar trebui să călătorească liderul de la Kremlin, ar trebui să-i întristeze, dar și să-i pună pe gânduri pe constructorii acestuia.

În cadrul conferinței de presă de la finalul summit-ului G20 din acest an Putin a declarat că deocamdată nu este gata să se plimbe cu automobilul construit în cadrul proiectului rusesc „Kortej".

„Nu, deocamdată nu mi-a apărut (dorința, n. red.), pentru că ea (mașina, n.red.) încă nu este gata. Voi înșivă călătoriți cu o mașină, care încă nu este gata? Iar atunci când o să faceți o călătorie cu ea, eu o să privesc, cum se întâmplă asta și împreună cu dumneavoastră o s-o testăm", a spus Putin.

El a mai subliniat că pentru prima dată aude că ar exista planuri de folosire a acestui automobil la inaugurarea președintelui după alegerile din 2018.

Anterior ziarul „Izvestia" a scris că Putin ar fi testat automobilul autohton rusesc construit pentru primii demnitari — „prototipul A", construit în cadrul proiectului „Kortej".

327
Tagurile:
Testare, Cortegiu, Proiect, automobile de lux, Automobil, Vladimir Putin, Rusia
Tematic
Poliția infirmă informația despre atacul asupra hotelului unde este cazat Putin

Загрузка...