Șeful spionajului german, Hans-Georg Maassen

Șeful spionajului german: risc iminent de atacuri teroriste

90
Autorităţile de la Berlin au analizat raportul pentru anul 2016 privind atacurile teroriste comise în Germania. Potrivit documentului, peste 24.000 de potenţiali islamişti există în Germania. Avertizarea Serviciului de Informații Interne.

BUCUREŞTI, 5 iul — Sputnik. După analizarea raportului pentru anul 2016, realizat de Serviciul german de Informaţii Interne, autorităţile de la Berlin au declarat că terorismul islamist reprezintă cel mai mare pericol la adresa Germaniei.

„Anul trecut, în Germania au fost comise 5 atacuri teroriste de inspiraţie islamistă. Presupunem că ne putem aştepta la noi atacuri comise fie de o persoană, fie de grupări teroriste în stil comando", a declarat șeful Serviciului de Informații Interne, Hans-George Maassen, potrivit StirileTVR.

Raportul dezvăluie că în Germania există peste 24.000 de potenţiali islamişti, dintre care câteva sute sunt consideraţi foarte periculoşi. Ministrul german de Interne, Thomas de Maiziere, a afirmat că în Germania sunt 680 de extremişti periculoşi, care ar putea comite oricând atacuri în această ţară şi că niciodată numărul acestora nu a fost atât de mare.

90
Tagurile:
spionaj german, Hans-Georg Maassen

Загрузка...