Vladimir Putin și Donald Trump

Peskov confirmă pregătirile pentru întrevederea Putin - Trump

56
(reînnoit 14:23 30.06.2017)
Purtătorul de cuvânt al Kremlinului a anunțat demararea discuțiilor prin intermediul canalelor diplomatice cu privire la pregătirea întrevederii dintre Putin și Trump

BUCUREȘTI, 30 iun — Sputnik. Purtătorul de cuvânt al președintelui rus, Dmitri Peskov, a anunțat că pe canalele diplomatice au demarat pregătirile pentru întrevederea dintre președintele rus, Vladimir Putin și omologul său american, Donald Trump.

"Ieri a fost luată decizia demarării discuțiilor pe canale diplomatice cu privire la data și formatul organizării întrevederii", a spus Peskov.

Anterior, ministrul Afacerilor Externe al Rusiei, Serghei Lavrov, a declarant că Moscova speră că întrevederea dintre Putin și Trump, din cadrul reuniunii G20 de la Hamburg, vor aduce mai multă claritate în relațiile bilaterale dintre cele două state.

Mai devreme, consilierul liderului american pentru securitatea națională, Herbert McMaster, a confirmat că Trump va avea o rundă de negocieri cu Putin la Hamburg.

56
Tagurile:
Întrevedere, Summit-ul G20, Herbert Raymond McMaster, Dmitri Peskov, Serghei Lavrov, Donald Trump, Vladimir Putin, Hamburg, Rusia, SUA
Тема:
Summit-ul G20 de la Hamburg 2017 (15)

Загрузка...