Poliția germană

Peste 200 de polițiști au dezlănțuit o orgie pe străzile din Hamburg

2789
(reînnoit 20:06 28.06.2017)
În ajunul summit-ului de la Hamburg, polițiștii berlinezi, dislocați în acest oraș pentru a-i ajuta pe colegii lor locali, au organizat o adevărată orgie

BUCUREȘTI, 28 iun — Sputnik. Peste 200 de polițiști berlinezi, care urmau să-și ajute colegii din Hamburg să asigure securitatea în timpul summit-ului G20, au organizat o adevărată orgie, motiv pentru care au fost trimiși acasă, anunță Spiegel.

Motivând că „se plictisesc", polițiștii berlinezi s-au îmbătat, au deteriorat mai multe bunuri publice și au făcut sex în public. Una dintre femeile din acest efectiv polițienesc a dansat pe masă într-un halat de baie cu arma de serviciu, iar bărbații s-au aliniat într-un rând și au urinat pe stradă.

Potrivit publicației, polițiștii din Berlin au fost cazați într-o cazarmă din Bad Segeberg, în nord-estul orașului Hamburg. Este vorba despre trei regimente de poliție — peste 200 de bărbați și femei.

Aceștia urmează să fie înlocuiți cu alți reprezentanți ai forțelor de ordine, pentru a fi asigurată ordinea publică în timpul desfășurării summit-ului G20.

Aproximativ o mie de polițiști au fost aduși din alte orașe pentru a sprijini poliția din Hamburg. În total, securitatea reuniunii va fi asigurată de 15 mii de polițiști.

Conducerea poliției berlineză a evitat să comenteze comportamentul scandalos al angajaților acestei structuri, rezumându-se la un mesaj scurt pe contul oficial de Twitter.

"O parte a funcționarilor din Berlin au demonstrat un „comportament nepotrivit și inacceptabil"", se spune în mesajul poliției din Berlin.

2789
Tagurile:
Orgie, Alcool, Scandal, Poliția, Sex, Summit-ul G20, Hamburg, Berlin, Germania
Тема:
Summit-ul G20 de la Hamburg 2017 (15)

Загрузка...