NASA logo.

Hackerii susțin NASA este "pe punctul de a anunța descoperirea vieții...

182
În scurt timp, NASA va face una dintre cele mai profunde descoperiri, fără precedent în istorie, a declarat grupul de hackeri Anonymous.

BUCUREȘTI, 26 iun — Sputnik. Grupul de hackeri Anonymous a declarat că NASA va anunța în curând descoperirea vieții extraterestre, informează Independent

Un cont YouTube afiliat grupului de hacking a lansat un videoclip în care face anunțul despre NASA.

"Suntem pe punctul de a face una dintre descoperirile cele mai profunde și fără precedent din istorie", a declarat un oficial NASA, potrivit hackerilor.

Este citat administratorul asociat al NASA, Thomas Zurbuchen, în cadrul unei audieri a Congresului privind "Progresele în căutarea vieții".

"Civilizația noastră este pe punctul de a descoperi dovezi ale vieții extraterestre în cosmos. Ținând cont de toate diferitele activități și misiuni care caută în mod specific dovezi ale vieții extraterestre, suntem pe punctul de a face una dintre descoperirile cele mai profunde și fără precedent din istorie", a declarat Thomas Zurbuchen.

Potrivit The Independent, săptămâna trecută NASA a anunțat descoperirea a 219 noi planete în afara sistemului nostru solar, inclusiv 10 planete unde viața ar fi prezentă, asemenea pe Pământ.

182
Tagurile:
Anonymous, NASA, Hacker, Thomas Zurbuchen

Загрузка...