Julian Assange

Assange îndeamnă americanii creeze o alternativă Partidului Democrat

34
Julian Assange îndeamnă membrii Partidului Democrat din SUA să-și înființeze o nouă forță politică de alternativă

BUCUREȘTI, 25 iun — Sputnik. Fondatorul WikiLeaks, Julian Assange a criticat politica conducerii Partidului Democrat din SUA și a îndemnat membrii acestui partid să înființeze o nouă forță politică. O astfel de declarație activistul a făcut-o pe Twitter.

Potrivit lui Assange, elitele au lipsit partidul de energie, concentrându-se pe "isteria antirusească". Fondatorul Wikileaks consideră că accentuarea excesivă a atenției asupra "legăturilor lui Trump cu Rusia" a dus la un impas politic, pentru că inclusiv și senatorii democrați, care au acces la informațiile serviciilor secrete, sunt nevoiți să recunoască că nu există astfel de legături.

"Actuala direcție politică a liderilor democrați a dus la o situație în care interesele vitale ale majorității americanilor, legate de inegalități sociale, protecția sănătății și rata înaltă a criminalității au fost ignorate în totalitate", consideră Assange.

Din momentul în care actuala elită politică refuză să renunțe la putere, democrații de rând trebuie să acționeze, înființând un nou partid, consideră activistul.

Din punctul lui de vedere, utilizarea IT și bazele de date cu privire la preferințele politice ale cetățenilor vor permite realizarea acestui lucru rapid și cu niște cheltuieli minime.

34
Tagurile:
WikiLeaks, Partidul Democrat, Julian Assange, SUA
Tematic
Mesajul lui Julien Assange: Războiul adevărat abia începe!
Assange: CIA a declarat război tuturor celor care spun adevărul
Assange: Rusia nu este implicată în spargerea corespondenței lui Hillary Clinton
Julian Assange: Clinton își construiește campania pe o isterie antirusească
Assange declară că 80% din Agenția Naţională de Securitate a SUA este privată

Загрузка...